matt zrebný ibiza
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

MATT Zrebný má v novom klipe s týmito kráskami ‚párty ako Ibiza‘, sleduj!

MATT Zrebný vydáva letnú novinku ‚Ibiza‘

Slovenský influencer Matej Zrebný je nám už dobre známy aj ako MATT a pod týmto pseudonymom vydáva ďalší singel s názvom IbizaLetná tanečná novinka vyšla aj spolu s videoklipom na jeho oficiálnom YouTube kanáli 7. júla 2022. Režisérom vizuálu je jeho dvorný spolupracovník Marco Procházka, ktorý sa podieľal aj na tvorbe klipov pre songy Ako Sa Máš, alebo Dopamín.

Populárna tvár slovenskej internetovej scény už v hudbe nie je žiaden amatér, song Ibiza pre neho totiž predstavuje už ôsmy sólový singel! Na samom začiatku sa piesňami ako Story, Follow či Seen ešte iba rozbiehal, ale lyricky a aj produkčne sa už výrazne posunul. Za toto kvalitatívne smerovanie nahor môže vďačiť predovšetkým spolupráci s dvojicou Filipian a Nia.

Prvý menovaný producent s ním pracuje od jeho druhej sólovej skladby a so speváčkou Niou začal tvoriť krátke videá na pobavenie internetu, ktoré si získavajú pozornosť ľudí v státisícoch! Touto tvorbou sa vracia k typu videí, ktoré ho s Lukášom Frlajsom a Mojmírom Procházkom dostali do povedovmia verejnosti.

Albumy a produkty od MATTA alias Mateja Zrebného si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame