Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima sa stala júlovou ambasádorkou Spotify EQUAL vďaka songu 'Riť'!
sima spotify equal riť
Zdroj: open.spotify.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Sima sa stala júlovou ambasádorkou Spotify EQUAL vďaka songu ‚Riť‘!

Sima ovládla náš Spotify Equal vďaka tracku ‚Riť‘!

Populárna slovenská speváčka a rapperka sa vydala v šľapajách svojich predchodkýň, Sima sa stala československou ambasádorkou Spotify EQUAL za mesiac júl! Slovensko sa teda pravdepodobne opäť pripomenie svetovej hudobnej verejnosti. Mladé slovenské duo Meowlau x Val totiž pred 3 mesiacmi dosiahlo podobný úspech, vďaka ktorému sa baby dostali až na obrovský billboard populárnej križovatky Times Square. To všetko len vďaka spomínanému hnutiu spoločnosti Spotify s názvom Equal Global! Sima sa teda stala novou československou ambasádorkou projektu, ktorý podporuje a zviditeľňuje ženy v hudobnom priemysle.

Ako prvej sa to podarilo mladej speváčke Karin Ann, ktorá v auguste 2021 dosiahla tento úspech ako prvá slovenská umelkyňa v histórii. Sima sa objavuje na náhľadovej fotke nášho československého playlistu, ale je súčasťou aj toho celosvetového. V medzinárodnom súbore songov, ktorý sleduje viac než 844-tisíc používateľov, ju možno nájsť vďaka jej najnovšej piesni ‚Riť‚.

Skladba vyšla 1. mája a spolu s ňou aj farebný videoklip plný šteklivých záberov. Song s trapovým beatom je zatiaľ jej jedinou hudobnou aktivitou v tomto roku, pretože januárový videoklip ku skladbe Bohyne je súčasťou EP Story z decembra 2021.

Albumy a produkty od Simy si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, open.spotify.com

Zdroj titulného obrázku: open.spotify.com

Komentáre

Odporúčame