Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Cibula Fest je po troch rokoch späť v plnej sile! Koho budeme mať možnosť vidieť?
Cibula Fest
Zdroj: Záhori.sk
Články

Cibula Fest je po troch rokoch späť v plnej sile! Koho budeme mať možnosť vidieť?

Cibula Fest a prestávka

Naposledy si fanúšikovia hudobnej open air zábavy užili letné festivaly naplno v roku 2019. Pokusy mnohých organizátorov v posledných dvoch rokoch, priniesť aspoň akú-takú alternatívu. No rok 2022 bude opäť plnohodnotný s najväčšími headlinermi, bez akýchkoľvek obmedzení. To je prípad aj Cibula Festu, ktorý svoje brány v pohraničnom pásme na letisku v Holíči otvorí už o necelý mesiac, predposledný júlový víkend. A je sa na čo tešiť.

Cibula Fest
Zdroj: Moja kultúra

Viac ako 30 interprétov!

Viac ako tri desiatky interpretov, množstvo atrakcií a vylepšení komfortu pre návštevníkov. To všetko prinesie tohtoročný Cibula Fest, ktorý v termíne 21. – 23. júla na letisku v Holíči odštartuje už 14. ročník. Desmod, Čechomor, Vašo Patejdl, Mirai, Polemic, Fleret, Metalinda, Slniečko, raperi Kali či Sima a množstvo DJ-ov, to je len zlomok toho, čo prinesie táto víkendová zábava pod holým nebom na Záhorí.

„Všetkým veľmi odľahlo, keď sme sa dozvedeli, že tento ročník už budeme môcť pripraviť plnohodnotne a opäť privítať všetkých našich verných aj nových návštevníkov tak, ako boli zvyknutí. Festivalová zábava zažije tento rok nový reštart a organizátori mali čas pripraviť sa na tento okamih. My nie sme výnimkou. Pripravili sme mnohé vylepšenia a atraktívne ťaháky, ktoré návštevníci určite privítajú,“ povedal organizátor Cibula Festu Vladimír Chrenka.

Zapíšte si dátum!

Festival odštartuje už vo štvrtok 21. júla tanečným večerom v COOL Aréne, kde sa predstavia dídžeji ako DJ EKG, DJ Milan Lieskovský či DJ-ka QueenB a veľa ďalších. Program na hlavnom pódiu bude v piatok a v sobotu vo veľmi podobnom zložení, ako bol plánovaný ešte v roku 2020, no zo známych príčin to nebolo možné. Pre účastníkov festivalu bude pripravených viacero prestrešených oddychových zón, teepee stany, kokteilové bary a chill out zóny s lehátkami. Novinkou tiež bude možnosť využiť aj moderné splachovacie toalety s bezdotykovými umývadlami, ale tiež lunapark a holandské adrenalínové atrakcie.

Zdroj: TS – Cibula Fest

Zdroj titulného obrázku: Záhorí.sk

Komentáre

Odporúčame