Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Charlie Puth a Jungkook z BTS vytvorili TikTok hit s názvom Left and Right!
charlie puth jungkook bts left and right
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Charlie Puth a Jungkook z BTS vytvorili TikTok hit s názvom Left and Right!

Charlie Puth a Jungkook z BTS v novinke ‚Left and Right‘

Slečny a dievčatá, nepoteším Vás, Charlie Puth a Jungkook zo skupiny BTSzamilovaní, čo potvrdzujú novinkou Left and Right! Ich spoločná kolaborácia dostala aj videoklip, ktorý vyšiel 23. júna 2022. Chlapci sa vo vizuáli rozhodli navštíviť „doktora lásky“, ktorý im však nedokázal pomôcť. Príjemná spolupráca sa dostane na nadchádzajúci štvrtý štúdiový album s názvom Charlie, ktorý Puth vydá ešte v tomto roku.

Vo videoklipe sa tiež nachádza QR kód a špeciálne telefónne číslo, ktoré je pre fanúšikov prekvapením. Pokiaľ naň napíšu SMSku, údajne sa do ich rúk dostane bonusový obsah, alebo nečakaná odmena. Song nadväzuje na nahrávky Light Switch a That’s Hilarious, ktoré boli vydané ešte v tomto kalendárnom roku. Zatiaľ, čo populárny americký spevák pripravuje album, Jungkook a skupina BTS sa rozhodli o pozastavenie svojej hudobnej činnosti. Sedmička sympatických spevákov sa totiž plánuje venovať sólovým kariéram.

Albumy a produkty od Charlieho Putha si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od skupiny BTS si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, rollingstone.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame