Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Festival Hip Hop Žije otvorí svoje brány už o pár dní! Na čo všetko sa môžeš tešiť?
Hip Hop Žije
Zdroj: Azurit Kingdom
News

Festival Hip Hop Žije otvorí svoje brány už o pár dní! Na čo všetko sa môžeš tešiť?

Hip Hop Žije!

Neexistuje žiaden fanúšik rapu, ktorý by dokázal prežiť leto bez festivalu Hip Hop Žije, ktorý sa organizuje u nás už dlhodobo. Je nespočetne veľa spomienok, ktoré každý rok po uzavretí brán zostávajú v srdciach každého z nás a dúfame, že to nebude inak ani tento rok! Jednou z noviniek je zmena miesta, pričom po novom sa tohtoročný Hip Hop Žije odohrá v priestoroch OC styla, kvôli tomu, aby ste nezmokli v prípade búrok! Ako teda vyzerá tohtoročný lineup a prečo pôjde o jeden z eventov roka? Kde všade si ho budeš môcť užiť tento rok? Poďme sa na to pozrieť!

Hip Hop Žije
Zdroj: Hiphopzije.sk

Bratislava bude horieť!

1 a 2.7 sa môžete tešiť na veľké mená, ktoré vám dokážu naplniť víkend! V piatok sa môžete tešiť na mená ako sú Separ, Gleb, Radikal, Samey alebo Flexking. V sobotu budete môcť zase možnosť vidieť Kontrafakt, Majka Spirita, Pil C, Moma alebo Nerieš. Ak by si mal záujem si kúpiť lístky, tak môžeš tak spraviť práve tu! Momentálne sú dostupné 3 typy lístkov – Klasik, VIP a VIP + Backstage, kde budeš mať možnosť stretnúť svojich obľúbených hudobníkov. Tak čo? S kým sa vidíme na tohtoročnom Hip Hop Žije? Napíšte nám svoje pocity z tohtoročného lineupu do komentárov!

Merch na tohtoročný HHžije nájdeš aj u nás na shope!

Zdroj: Autor článku

Zdroj titulného obrázku: Azurit Kingdom

Komentáre

Odporúčame