Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Johnny Depp oznámil europské turné! Kde ho uvidíme hrať s kapelou Hollywood Vampires?
Johnny Depp
Zdroj: Wallpaperaccess.com
NewsČlánky

Johnny Depp oznámil europské turné! Kde ho uvidíme hrať s kapelou Hollywood Vampires?

Johnny Depp a jeho kapela

To, že Johnny Depp je nadaný hudobník vieme už snáď všetci. Výborný kamarát Johna Frusciante bol obkolesený smotánkou Hollywoodu v 90. rokoch, pričom útočisko na rôzne hudobné skúšky bol bar Viper Room, ktorý Johnny Depp vlastnil. Herec je taktiež členok skupiny Hollywood Vampires s ktorými pôsobí už nejaký ten rok. Samozrejme, jeho hudobnú kariéru mierne prerušil spor s bývalou manželkou, Amber Heard, ktorá herca obviňovala z domáceho násilia. Po tohtoročnom súde je ale jasné, že Johnny si môže svoj život znovu začať naplno užívať! Kde ho uvidíme v Európe a na čo všetko sa môžeme tešiť? Poďme sa na to pozrieť!

Johnny Depp
Zdroj: Biography.com

Zástavky v Nemecku!

Najviac svojich zastávok spraví skupina Hollywood Vampires v Nemecku. Môžeme ich očakávať v Mníchove, Hamburgu alebo aj v Berlíne. Tour sa bude konať na začiatku leta roku 2023 a podľa všetkého sa máte na čo tešiť! Táto tour bude taktiež symbolická pre fanúšikov Hollywood Vampires, kvôli tomu, že ide o vynahradenie už teraz zrušenej tour, ktorá sa mala konať v Marci tohto roku. Tour bola zrušená z dôvodu neistoty v regulácie, ktoré vyplývali z obáv z vírusu COVID-19. Tak čo? Zájdete si na niektorý koncert skupiny Hollywood Vampires? Napíšte nám svoje pocity do komentárov!

Zdroj: Variety

Zdroj titulného obrázku: Wallpaperaccess

Komentáre

Odporúčame