majk spirit team spirit
Zdroj: instagram.com
SK/CZNewsVideo

Majk Spirit vydá mixtape TEAM SPIRIT! Kúpiš ho len u nás!

Recenzia

Zhrnutie

Majk Spirit vydá mixtape TEAM SPIRIT

Slovenský rapper Majk Spirit teší svojich fanúšikov, čoskoro totiž vydá mixtape TEAM SPIRIT. Projekt obsahuje mimoriadne nezvyčajný počet skladieb, konkrétne až 28. Ide o výber singlov a featuringov, na ktorých sa Spirit podieľal v posledných rokoch. Nájdeme tu tiež akustickú verziu populárneho songu Som aký som či nedávno vydané nahrávky Wassup, Beast Mode, alebo Midnite Vibe.

Vydanie nezvyčajného projektu sa však nebude týkať všetkých, ale iba záujemcov o jeho merch na našom Ruka Hore shope. K jedinečnému súboru 28 piesní sa dostane len tisícka vybraných kupcov, ktorý ho dostanú ako darček k objednávkam merchu bratislavského rappera. Viac prezradil v príspevku na svojom Instagrame, v ktorom prezradil celé zákulisie a myšlienku za mixtapeom:

„Minulý týždeň to bolo symbolických 16 rokov od môjho prvého platinového albumu! Niektorí moji fans sú mladší ako moja tvorba, ale viem, že mám fans aj medzi babičkami a dedkami a všetkým medzi tým. Prvý hit som mal v roku 2002. Je to taký malý zázrak, že som stále relevantný aj v roku 2022. Veľmi si to vážim a cítim, že ešte v sebe mám pár platinových albumov, ale predtým, ako sa do ďalšieho pustím, mám pre Vás, milí fans, jedno prekvapenie.

Mixtape Team Spirit je hotový a už sa aj lisuje. Je to výber mojich singlov a featov z posledných rokov. Viac ako 60 minút hudby elegantne namixovanej DJom Grimasom. Mixtape je nepredajný a bude len 1000 kusov. Budem ho pridávať podpísaný ako darček k objednávkam merchu na shop.rukahore.sk/majkspirit už od budúceho týždňa.“ 

Albumy a produkty od Majka Spirita si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com

Komentáre

Odporúčame