Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Drake a DJ Khaled sa stretli spolu v štúdiu! Pôjde o novú spoluprácu?
DJ Khaled
Zdroj: Wallpaperaccess.com
NewsČlánky

Drake a DJ Khaled sa stretli spolu v štúdiu! Pôjde o novú spoluprácu?

DJ Khaled a jeho tvorba

To, že DJ Khaled je celosvetovo známy svojimi legendárnymi featuringami je každému jasné. Predsa len, ide o producenta, ktorý má za sebou armádu nesmierne nadaných hudobníkov a spolupráce sa mu hrnú. DJ Khaled je aj neslávne známy svojimi videami za ktoré si obdŕžal aj veľkú mieru posmeškov na jeho osobu. Je to kvôli tomu, že na videách, kde ukazuje ľudom ako tvorí hudbu, tak väčšina z nich je amatérska. Tento krát sa stretli v štúdiu DJ Khaled a Drake po vydaní albumu Honestly, Nevermind. Album Honestly, Nevermind neobdŕžal od verejnosti príliš dobré hodnotenia, pričom väčšina ľudí hovorí, že ide o hudbu, ktorú by hrali vo svojich obchodoch reťazce ako sú H&M alebo 21 Forever. Môžeme sa tešiť teda na možnú spoluprácu od týchto dvoch hudobníkov? Poďme sa na to pozrieť!

DJ Khaled
Zdroj: Variety.com

Máme sa na čo tešiť!

Podľa videí, ktoré s nami táto dvojica zdielala je jasné, že sa Drake ukáže na pripravovanom albume DJ Khaleda. Nepôjde o prvú spoluprácu v histórii, keďže sme túto dvojici mohli vidieť už pri songoch ako sú Popstar, Fed Up a podobne. Podľa všetkého pôjde o skladbu, ktorá sa dočká aj videoklipu, keďže to bola jedna z rozoberaných častí vo videu. Tak čo? Myslíte si, že sa máme na čo tešiť?

Zdroj: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Wallpaperaccess.com

Komentáre

Odporúčame