Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Calin vydáva videoklip ku skladbe Hannah Montana! Toto si musíte pozrieť!
Calin
Zdroj: Aktualne.cz
KLIPSK/CZNews

Calin vydáva videoklip ku skladbe Hannah Montana! Toto si musíte pozrieť!

Calin a jeho album Popstar

Meno Calin je na našej scéne už zaužívané skoro v každom klube! Mladý hudobník z Českej Republiky sa prvýkrát dostal na výslnie songom Play Time, ktorý na platforme youtube má dnes už viac než 5,3 milióna videní. Hudobník nás potešil zopár mesiacov dozadu albumom Popstar, ktorý bol výborne promovaný. Je to práve kvôli tomu, že nám Calin priniesol teaser na hardstyle časť songu Hannah Montana, ktorá sa stala virálnou na sociálnej sieti Tiktok. Skladba Hannah Montana sa stala najúspešnejšou z celého albumu a tento krát ku nej dostávame videoklip! Ako vyzerá videoklip ku tejto skladbe a na čo všetko sa môžete tešiť? Poďme sa na to pozrieť!

Calin
Zdroj: Youtube.com

Perfektný vizuál!

Videoklip ku skladbe Hannah Montana obsahuje perfektný vizuál. O réžiu videoklipu sa postaral Dominik Křenek, pričom za kamerou stal nesmierne šikovný Ondřej Silný! Produkciu si zase zobral pod taktovku David Kopecký a my vám môžeme povedať, že je sa na čo tešiť! Hardstyle verziu sprevádzajú zábery z hudobníkových koncertov, kde dokázal roztancovať celý klub! Videoklip má za necelý deň už skoro 100 tisíc videní a veríme, že toto číslo bude stále rásť. Tak čo? Máte skladbu Hannah Montana taktiež vo svojom playliste? Nezabudnite nám svoje obľúbené songy z albumu Popstar napísať do komentárov!

Zdroj: Youtube

Zdroj titulného obrázku: Aktualne.cz

Komentáre

Odporúčame