Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Speváčka LP odštartovala európske turné! O necelý mesiac ju uvidíme aj v Bratislave!
LP
Zdroj: Twitter.com
NewsČlánky

Speváčka LP odštartovala európske turné! O necelý mesiac ju uvidíme aj v Bratislave!

LP a jej turné

Tento mesiac stihla uchvátiť fanúšikov v Paríži, Londýne, Manchesteri či Glasgowe a po ďalších veľkých európskych mestách a festivaloch bude 12. júla koncertovať v Slovensku! LP sa do Bratislavy vracia tri roky po koncerte, ktorý nielen fanúšikovia hodnotili slovami ako „úchvatná, božská, nadpozemská“. Americká speváčka LP predstaví svoj nový album Churches, ale môžeme sa tešiť aj na celosvetové hity ako Lost On You či Girls Go Wild.  LP, vlastným menom Laura Pergolizzi, má na svojom konte megahity ako Girls Go Wild či Lost On You, s ktorým začala vlastný spevácku kariéru. Aj keď prvý hit mala v roku 2017, v hudobnej branži bola hviezdou už dávno predtým. Je totiž talentovanou a úspešnou autorkou hitov megahviezd ako Rihanna, Rita Ora, Celine Dion, Christina Aguilera, Cher či Backstreet Boys!

LP
Zdroj: Forbes.com

Aj v Bratislave!

Prelom v speváčkinej kariére prišiel so skladbou Into The Wild, ktorú vo svojej reklame použila Citibanka, následoval album Forever For Now. Prvý väčší úspech prišiel so skladbou Muddy Waters, ktorý sa objavil aj v seriáli Orange Is The New Black. S vydaním albumu Lost On You sa začal LP plniť sen o celosvetovej hudobnej kariére. S jej piatym albumom Heart to Mouth americký sen pokračuje, LP dobyla hudobné hitparády po celom svete s hitom Girls Go Wild. Zatiaľ posledný štúdiový album Churches vydala minulý rok v decembri a emóciami v skladbách nešetrí. „My church is you. My church is love,“ budeme počuť už 12. júla v bratislavskej NTC aréne.

Albumy od speváčky LP nájdeš aj na našom shope!

Zdroj: ticketportál

Zdroj titulného obrázku: Twitter.com

Komentáre

Odporúčame