Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
(7.6) Narodeniny oslavujú George Ezra a Iggy Azalea! Poznáš ich hity?
george ezra iggy azalea narodeniny
Zdroj: hiphopleaders.com, tportal.hr
KLIPSvetNewsHIP-HOPPOPVideo

(7.6) Narodeniny oslavujú George Ezra a Iggy Azalea! Poznáš ich hity?

(7.6) Narodeniny oslavujú George Ezra a Iggy Azalea!

Dnes, 7. júna, svoje narodeniny oslavujú dvaja populárni hudobníci a umelci, George Ezra a Iggy Azalea! Poďme sa v skratke pozrieť na ich doterajšiu hudobnú cestu! 

Vlastným menom, George Ezra Barnett, je anglický spevák, gitarista a skladateľ. 29-ročný rodák z britského Hertfordu sa zviditeľnil v roku 2014 vďaka hitu Budapest, ktorý obletel celú Európu, vrátane Slovenska. Song sa objavil aj na jeho debutovom albume Wanted On Voyage, ktorý sa vo Veľkej Británii stal tretím najpredávanejším albumom za celý kalendárny rok 2014. Jeho druhý veľký počin, Staying At Tamara’s (2018) obsahuje populárnu skladbu Shotgun, ktorá je jeho najpopulárnejšou nahrávkou zatiaľ. Trojicu projektov doplní je jeho tretí štúdiový album s názvom Gold Rush Kid, ktorý vyjde už o tri dni, teda 10. júna!

Máš záujem o merch, alebo albumy od Georgea Ezru? Klikaj na tento link a dozvieš sa viac! 

(7.6) Narodeniny oslavujú George Ezra a Iggy Azalea!

32-ročná Amethyst Amelia Kelly Vám zrejme nič nehovorí, keď však spomenieme jej pseudonym Iggy Azalea, už je nám to o čosi jasnejšie. Austrálska rapperka, skladateľka a modelka chcela byť populárna už od mládežníckych čias, preto sa už v 16 rokoch rozhodla odsťahovať do USA, aby svoju kariéru naplno odštartovala. Jej popularita „vystrelila“ ohromne vysoko už vďaka debutovému štúdiovému albumu The New Classic (2014), ktorý obsahuje hity ako Black Widow, Work či megahit Fancy.

V tom istom roku sa objavila aj v songu Problem, ktorý spolu so speváčkou Arianou Grande posunuli na druhé miesto hitparády Billboard Hot 100, tesne za jej vlastnú skladbu, Fancy. Odvtedy nič prelomové nepriniesla a minulý rok vydala svoj tretí album The End Of An Era, ktorým oznamuje, že si od hudby dáva pauzu, aby sa venovala iným projektom.

Máš záujem o merch, alebo albumy od Iggy Azalea? Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: hiphopleakers.com, tportal.hr

Komentáre

Odporúčame