ruka hore awards 2021 yael adam pavlovčin adonxs tamara kramar objav roka 2021
Zdroj: news.rukahore.sk, refresher.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Objav roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Objav roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Objav roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na slovenských a českých hudobníkov a spevákov, ktorí sa uchádzali o ocenenie Objav roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Yael

2. Adam Pavlovčin

3. Tamara Kramar

Na prvom mieste sa umiestnil boxer, spevák, model, herec, čo to ešte všetko robí? Reč je samozrejme o Matúšovi Kolárovskom, ktorého hudobná scéna pozná bližšie pod pseudonymom Yael. Mladý umelec, ktorý bol dlhodobo známy vďaka svojmu jedinečnému dredatému účesu, v minulom roku vydal niekoľko singlov. Songy ako Gelato, Zvesť či spolupráca s Erikou Rein v skladbe S tebou si získala pozornosť veľkého množstva poslucháčov.

Najvýraznejšie na seba upozornil však až začiatkom tohto roka prostredníctvom songov My, alebo Sen, ktoré sa dostali na jeho debutové EP s názvom BAY B. Nezabúdaj, že si tento debutový projekt slovenského Objavu roka 2021 stále môžeš zakúpiť exkluzívne len na našom shope (shop.rukahore.sk)!

Striebornú medailu ste na krk prostredníctvom vašich hlasov zavesili víťazovi minuloročnej Superstar, Adamovi Pavlovčinovi. Ten nie je v hudobnom svete žiadnym nováčikom, ani začiatočníkom. Niektorí z vás si pri pohľade na jeho tvár možno spomenuli na rok 2012 a súťaž Hlas Československa, ktorej bol súčasťou. Odvtedy študoval spev vo Veľkej Británii, kde sa stal aj profesionálnym tanečníkom a modelom.

V Anglicku je jedným z frontmanov zoskupenia Pace, s ktorým má už na konte aj štúdiové nahrávky či živé vystúpenia. Náročnejšie choreografie mu teda nerobili problém, rovnako tak ani extravagantné outfity. Keď k tomu pripočítame aj komunikáciu s kamerami a publikom, plus kvalitné vokály počas každému vystúpenia, víťaz bol na svete, Každé jeho vystúpenie bolo na vysokej úrovni, čo mu zaistilo divácku podporu aj v poslednej časti tejto série.

20. mája nám predstavil aj singel, ktorým otvára svoju novú hudobnú kapitolu, rozhodol sa totiž, že bude v sólovej kariére pokračovať pod menom ADONXS. Song Moving On vyšiel aj spolu s videoklipom, v ktorom oslavuje svoje sebavedomie, povahu a existenciu.

Hey pretty girl„, you are „so sweet„! Takto by sme asi názvami jej piesní opísali slovenskú speváčku Tamaru Kramar, ktorá si uchmatla tretie miesto v kategórii Objav roka. Blonďavá gitaristka a speváčka obľubuje kombináciu jazzu a R&B, čo potvrdila aj minuloročným osviežujúcim singlom So Sweet. Na úplnom začiatku roka 2022 naň následne nadviazala svojou treťou oficiálnou nahrávkou s názvom Hey Pretty Girl. Jej tvorba je pohodová, hlas veľmi príjemný a EPčko, alebo album očakávané! Veríme, že sa nových skladieb dočkáme už čoskoro!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Objav roka

20. Karin Ann

19. Téčko

18. Sak10Denz

17. Adam 2K52

16. Cizinci

15. Vercetti CG

14. SIMILIVINLIFE

13. Duch

12. Elizabeth Kopecká

11. Rene Rendy

10. Hard Rico

9. Emma Lacová

8. Nia

7. Cico Band

6. Shimmi

5. Matt

4. Luca Brassi10x

3. Tamara Kramar

2. Adam Pavlovčin

1. Yael

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: news.rukahore.sk, refresher.sk

Komentáre

Odporúčame