Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Je to oficiálne! Shakira a Gerard Piqué vydali stanovisko, ktorým oznamujú rozchod!
Shakira
Zdroj: Goal.com
NewsČlánky

Je to oficiálne! Shakira a Gerard Piqué vydali stanovisko, ktorým oznamujú rozchod!

Láske je koniec! Shakira a Gerard Piqué sa oficiálne rozchádzajú!

Minulý týždeň sme sa mohli dopočuť chýry na všetkých sociálnych sietiaćh, ktoré rozprávali o tom, že speváčka Shakira a Gerard Piqué už nie sú spolu. Dôvodom tohto rozchodu malo byť podľa viacerých zdrojov, ktorí sú v blízkom kontakte s týmto párom nevera zo strany Piquého. Prvotné informácie rozprávali o tom, že práve Piqué mal mať romantický vzťah s matkou svojho spoluhráča, Gaviho. Tieto informácie sa neskôr ukázali nepravdivé, ale jedno bolo isté a to, že táto dvojica už netvorí pár. Počas tohto víkendu sa tieto chýry už stali pravdou, pričom práve pár vydal svoje oficiálne stanovisko. Ako znelo?

Shakira
Zdroj: AlArabiya.com

Súkromie nadovšetko

Pár sa vo svojom vyjadrení vyjadril, že kvôli vlastným deťom by chceli od médií, aby rešpektovali ich súkromie. Oficiálne stanovisko znelo nasledovne.

„S poľutovaním musíme potvrdiť, že sa rozchádzame,“ napísali. „Pre blaho našich detí, ktoré sú našou najvyššou prioritou, Vás žiadame, aby ste rešpektovali ich súkromie. Ďakujeme za pochopenie.“

Počas víkendu boli taktiež zazdielané fotografie v ktorých je Shakira v sanitke. Na svojich sociálnych sietiach sa speváčka vyjadrila, že fotky sú staré a fotené po tom, ako jej otec utrpel ťažký pád. Tak čo? Aký máte názor na túto situáciu? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

Zdroj: Music-news.com

Zdroj titulného obrázku: Goal.com

Komentáre

Odporúčame