Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Hudba v reklame roka!
ruka hore awards 2021 hudba v reklame roka
Zdroj: tigerenergydrink.sk, YouTube
News

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Hudba v reklame roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Hudba v reklame roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Hudba v reklame roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na melódie či skladby zo známych reklamných spotov, ktorým ste udelili najviac hlasov. Na konci článku ťa čaká kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Separ & Marpo – Choices (Tiger energy drink)

2. Barb – Swappie

3. SPP – Čistá radosť z čistej jari

Prvé miesto patrí československej spolupráci dvoch rapperov, ktorí patria k najpopulárnejším v rámci našich scén. Separ a Marpo však nemajú už len hudobnú kariéru, z oboch sa už totiž stali aj boxeri. V skladbe, ktorú ste vašimi hlasmi posunuli až na absolútny vrchol, hovoria o tom, že každý z nás má na výber. Motivujú nás, aby sme sa nikdy neuspokojili s tým čo máme a šli si za tým ako mačkovitá šelma. Videoklip si zobral na starosť český režisér Jan Strach a použil v ňom aj zaujímavý „kockový“ efekt, čo naň poviete?

Striebornú medailu ste zavesili na krk speváčke a bývalej účastníčke súťaže Superstar, Barbore Hazuchovej. Tá sa pod pseudonymom Barb spojila s fínskou spoločnosťou Swappie, ktorá sa zaoberá predajom repasovaných iPhonov. Svoju kampaň mali v dobe vydania príjemnej R&B skladby založenú na tom, že ponúkajú cenovo výhodnejšie a udržateľnejšie verzie mobilných telefónov. Klip, ktorý speváčka točila spolu s kamarátmi v Trnave, je odviazaný, pohodový a aj preto sa nedávno dostal už nad hranicu 1,5 mil. zhliadnutí.

Z tretieho miesta máme maximálnu radosť, zároveň sme však aj mimoriadne sklamaní. Naša radosť plynie z veľkej pohody skladby Čistá radosť z čistej jari, ktorá bola v apríli 2021 kampaňou spoločnosti SPP. Hlas jej prepožičali speváčka Nela Pocisková a jej manžel Filip Tůma, ktorého počujeme v posledných sekundách. Sklamaní sme z dĺžky piesne, ktorá si zaslúžila oveľa viac než len 30 sekúnd. Silu tejto melódie si všimli aj poslucháči a v komentároch prosia o nahratie a vydanie celého songu. Zatiaľ sa tak nestalo, my ale stále veríme!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Hudba v reklame roka

20. Albert – Vánoční reklama

19. Demänovka – Na rodinné priateľstvá

18. Modivo – Fall/Winter 2021

17. Answear – reklama jeseň 2021

16. Frisco – Buďme holky častěji

15. Dedoles.sk – Veselé darčeky

14. Kaufland – Hviezdne pokušenie

13. Dedoles.sk – Letná kolekcia

12. Lidl – Retro týždeň č.2

11. Kaufland – Džastin Výber #hejterpočúvaj

10. Lidl – Retro týždeň

9. Zalando – Joy is ours

8. Original Spišská Borovička / Iconito

7. Kimbino – Najrýchlejšie rapujúca veverička

6. Dedoles.sk – Veselá vianočná pesnička

5. Semtex Energy – Konex

4. Zipser – Originál Udáva Štýl

3. SPP – Čistá radosť z čistej jari

2. Barb – Swappie

1. Separ & Marpo – Choices (Tiger energy drink)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: tigerenergydrink.sk, YouTube

Komentáre

Odporúčame