harry styles harry's house
Zdroj: billboard.com
KLIPSvetNewsFOLKPOPROCKVideo

Harry Styles albumom Harry’s House dokazuje, že sa z neho stal umelec!

Harry Styles vydal svoj tretí album Harry’s House

Bývalý člen skupiny One Direction vydal tretí štúdiový album, Harry Styles nám predstavil svoj nový projekt Harry’s House! Súbor 13 skladieb vyšiel včera, 20. mája 2022 a od prvých dvoch albumov sa odlišuje absenciou ambicióznych rádiových hitov. Ide však o niečo, čo verejnosť očakávala, keďže Harry avizoval, že sa v projekte chce orientovať na hudbu, ktorú má rád a napĺňa ho.

Nový album Harryho Stylesa s názvom Harry’s House si môžeš zakúpiť na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Na svoj predošlý album Fine Line nadviazal úvodným singlom As It Was, ktorý vyšiel 31. marca a dostal prívlastok „komerčného ťaháku projektu“. Album sa okrem Harryho fanúšikov bude páčiť najmä poslucháčom akustickej hudby, rocku a živej hudby. Tretí spomenutý faktor cítiť naprieč celým albumom, pretože 28-ročný spevák stavil všetko na živé nástroje a výborných muzikantov.

Harry Styles vydal album Harry’s House + očakávané turné

Balady ako Little Freak, Cinema či Matilda sú kombinované s jemným pop-rockom v skladbách Grapejuice, Satellite či Daydreaming. Harry’s House je akýmsi Harryho odkazom, že je veľkým fanúšikom hudby minulého storočia a nepatrí medzi preceňované hviezdy hudobného šoubiznisu. Harry si vyvinul vlastný štýl a ide o veľmi podarený súbor 13 piesní, v ktorom si každý nájde niečo svoje.

Nový album Harryho Stylesa s názvom Harry’s House si môžeš zakúpiť na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Harry Styles sa po dvojročnej odmlke konečne dostane aj na koncertné pódiá neďaleko nás! V pražskej O2 Aréne mal vystúpiť už v roku 2020, tieto plány mu však zmarila situácia s koronavírusom. V júni a júli mu však už nič nemôže zabrániť v tom, aby nás potešil svojou novou show. Čaká ho cesta po viacerých európskych zastávkach, najbližšie k nám bude v Budapešti, Krakove, Viedni či spomínanej Prahe. Všetky informácie a lístky nájdeš kliknutím na tento link!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, people.com, variety.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame