Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima a Tina vydali song 'Riť' aj so šteklivým klipom, ktorý ťa dostane!
sima tina riť
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Sima a Tina vydali song ‚Riť‘ aj so šteklivým klipom, ktorý ťa dostane!

Sima a Tina v šteklivom klipe k novinke ‚Riť‘

Patria medzi naše najpopulárnejšie speváčky a dnes sa po prvý raz spojili, Sima a Tina vydávajú song Riť! Novinka vyšla 1. mája a spolu s ňou aj farebný videoklip plný šteklivých záberov. Sima a Tina sa rozhodli pre kontroverzný názov songu, ktorý je z pohľadu produkcie a flowu skutočne svetový.

Súčasná slovenská hudba sa aj vďaka práci Simy a jej tímu posúva míľovými krokmi vpred a pomaly dobieha okolité krajiny. Song s trapovým beatom je prvou hudobnou aktivitou Simy v tomto roku, pretože januárový videoklip ku skladbe Bohyne je súčasťou EP Story z decembra 2021.

O produkciu nahrávky sa postarali Simini dvorní spolupracovníci – hudobník a producent Dávid Hodek alias H0wdy a partner rapperky Tomáš Gajlík, známy aj pod pseudonymom Gajlo. Režisérom videoklipu je Juraj Škula, s ktorým speváčka pravidelne pracovala aj na vizuáloch ku skladbám z predošlých projektov (Keď Si So Mnou, Dokola atď.).

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame