piatkové novinky 30.4
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZSvetNewsVideo

Piatkové novinky (30.4): Justin Bieber, ANNABELLE a Ben Cristovao!

Piatkové novinky (30.4): Tieto musíš počuť!

Piatkové novinky z dňa 30.4 priniesli novinky v hudobnom svete zahraničnej i našej hudby. Pozrieme sa na novinku českej speváčky ANNABELLE, po dlhšom čase sa nám však pripomenul aj Ben Cristovao! Zo zahraničnej scény spomenieme pokus o dobytie rebríčkov hitparád zo strany Justina Biebera a novú skladbu britského speváka Sama Smitha.

Piatkové novinky (30.4): Zahraničie

Justin Bieber feat. Don Toliver – Honest

Svetoznámy kanadský spevák vydáva novú skladbu, ktorej videoklip si zobral na starosť populárny režisér Cole Bennett. Pre amerického rappera Don Tolivera, ktorého počujeme v druhej slohe songu, nejde o prvú spoluprácu s Bieberom. K tej došlo v auguste 2021, kedy sa k nim „priplížil“ ešte aj producent a DJ Skrillex a vznikla skvelá tanečná pieseň Don’t Go.

Sam Smith – Love Me More

Nie, ani my sme nečakali takýto pohodový beat, ale berieme ho všetkými desiatimi. Autor megahitu Stay With Me sa v novinke poslucháčom snaží povedať, že sa „viac miluje“ a povzbudzuje ich k sebavedomiu a väčšej sebaláske. Ide o jeho prvú hudobnú aktivitu roka 2022, v tom minulom predstavil vlastný špeciál na Netflixe, v ktorom zahral album Love Goes v slávnom londýnskom nahrávacom štúdiu Abbey Road.

Piatkové novinky (30.4): CZ/SK

fiedlerski feat. Ben Cristovao – space cowboy*

30-ročný Ondřej Fiedler alias Fiedlerski je čoraz populárnejší, v tomto prípade sa rozhodol po druhý raz spojiť s Benom Cristovaom. Meno českého producenta sa objavilo aj na songu Hot Dropout na Calinovom albume Popstar, ktorý vyšiel v marci tohto roka. Chalani spolu prvýkrát pracovali na začiatku roka 2021 v songu pápá, kde ešte počujeme aj speváka a rappera STEINA27.

ANNABELLE – TOOTHBRUSH

Česká speváčka túži dobyť svet a pokúša sa o to už piatym singlom s názvom TOOTHBRUSH. Mladá vokalistka má za sebou už ambasádorstvo v rámci hnutia Spotify s názvom EQUAL a 27. apríla 2022 získala aj Cenu Anděl v kategórii Objav roka. Počas slávnostného galavečera vystúpila so skladbou Runnin‘ Out Of F* Time a veríme, že sa tu jej cesta ešte len začína.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: youtube.com

Komentáre

Odporúčame