imagien dragons karin ann v prahe praha
Zdroj: idnes.cz, TS
SK/CZSvetNewsPOP

Predskokanka koncertu Imagine Dragons v Prahe je Slovenka! Kto to je?

Kto je predskokanom koncertu Imagine Dragons v Prahe?

Predskokanka očakávaného koncertu Imagine Dragons v Prahe je Slovenka! Správy z posledných dní nás mimoriadne tešia, keďže ide o interpretku, ktorej tvorbu sme vám predstavovali vo viacerých článkoch z posledných mesiacov. Ide o 19-ročnú speváčku Karin Ann, tá dostane príležitosť vystúpiť tesne pred samotnou svetoznámou kapelou trikrát v priebehu šiestich dní. Objav našej scény sa predstaví 1. júna 2022 v lotyšskej Rige a aj 5., resp. 6. júna v pražských Letňanoch.

Zdobia ju silné texty ohľadom málo spomínaných tém. Hovorí v nich o puberte, vstupe do dospelosti či rovnosti pohlaví a duševnom zdraví. V posledných novinkách sa už začala venovať aj problematikám sebavedomia, hnevu, samoty a zlomeného srdca. V kampani spoločnosti Spotify s názvom EQUAL sa objavila na billboarde na slávnom newyorskom Times Square. Už o necelé dva mesiace odohrá svoj, zatiaľ najdôležitejší koncert v živote v hlavnom meste našich severozápadných susedov.

Moderátor Tomy Kotty urobil s Karin v máji 2020 interview, ktoré má 42 minút a dozvieš sa v ňom o mladej umelkyni absolútne všetko. Klikni na link nižšie a vychutnaj si celý rozhovor na našom YouTube kanáli.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, kulturalnemedia.pl

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame