Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
The Weeknd hrá v klipe k songu 'Out Of Time' s herečkou zo Squid Game!
the weeknd out of time squid game
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsFUNKPOPRnBVideo

The Weeknd hrá v klipe k songu ‚Out Of Time‘ s herečkou zo Squid Game!

The Weeknd vydáva klip k skladbe ‚Out Of Time‘!

Americká superstar The Weeknd predstavila nový videoklip k skladbe Out Of Time z albumu Dawn FM. Vizuál vyšiel včera, 5. apríla a prekvapil hviezdnym hereckým obsadením. Kórejskú herečku HoYeon Jung, ktorá bola jednou z hlavných postáv seriálu Squid Game, doplnil spevákov sused, kamarát a hollywoodský herec Jim Carrey.

32-ročný spevák v klipe so speváčkou a modelkou spieva karaoke, zatiaľ čo Carrey dostal úlohu až ku koncu videa. Počas tejto krátkej hereckej vsuvky v pozadí počujeme jeho monológ, ktorý je aj pôvodnou súčasťou skladby. Sám Jim o albume hovorí ako o elegantnom a hlbokom projekte, ktorý si mohol vypočuť spolu s Abelom Tesfayem (The Weeknd) už v predstihu.

Hlavné ťaháky albumu ako Gasoline, Sacrifice či Less Than Zero na seba upozornili okamžite. Songy nadväzujú na úspechy predošlých albumov After Hours či Beauty Behind The Madness, ktoré priniesli mnohé hity ako Save Your Tears, Can’t Feel My Face či Earned It zo známej erotickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej.

V posledných dňoch The Weeknd zaznamenal ďalší mimoriadny úspech, megahity Blinding Lights a Starboy sa dostali do jeho „klubu“ Diamantových singlov, v ktorej im robí spoločnosť skladba The Hills z roku 2015. Umelcom s najväčším počtom piesní s takýmto ohodnotením je Bruno Mars, The Weeknd sa o druhé miesto delí s hudobnými velikánmi ako Ed Sheeran, Eminem či Katy Perry.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, billboard.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame