Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ako by znel song Happier od Olivie Rodrigo v roku 1960? Klikaj a počúvaj
olivia rodrigo happier 1960
Zdroj: celebmafia.com, youtube.com
KLIPSvetNewsJAZZPOPVideo

Ako by znel song Happier od Olivie Rodrigo v roku 1960? Klikaj a počúvaj

Olivia Rodrigo a song Happier v roku 1960?

19-ročná Olivia Rodrigo patrí vďaka hitom ako Driver’s License, Happier či Good 4 U medzi najpopulárnejšie speváčky súčasnosti. Ešte predtým, než sa začala venovať vlastnej tvorbe, to však skúšala s covermi, po vzore množstva začínajúcich umelcov.

Dnes sa však už karta obrátila a kalifornská rodáčka môže na sociálnych sieťach celé týždne počúvať covery na jej piesne z celého sveta. Jedným z nich je aj prerábka songu Happier, ktorú má na starosti skupina Postmodern Jukebox. Zoskupenie, ktoré vzniklo v roku 2011, má jasné motto: prerobiť súčasné hity do štýlu v minulosti.

Ide im to výborne a sú mimoriadne úspešní, dôkazom toho je 5,5 mil. followerov na YouTube kanáli. Ich najpopulárnejší cover na song Creep od skupiny Radiohead sa dokonca dostal nad 100 mil. zhliadnutí a majú za sebou už aj celosvetové turné. Najnovšie video kapely, v ktorom spieva song Happier od Olivie Rodrigo dievčenská kapela z roku 1960, si môžeš pozrieť prostredníctvom linku nižšie. Určite sa však pozri aj na ich ďalšiu tvorbu, ktorá stojí za to!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop.rukahore.sk, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, postmodernjukebox.com

Zdroj titulného obrázku: celebmafia.com, youtube.com

Komentáre

Odporúčame