Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit: "Nové single čoskoro, moja cesta je nadčasovosť, nie trendy."
majk spirit single albumy album
Zdroj: musicserver.cz, shop.rukahore.sk
SK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit: „Nové single čoskoro, moja cesta je nadčasovosť, nie trendy.“

Majk Spirit hovorí, že nové single sa už blížia

Populárny slovenský rapper Majk Spirit potešil fanúšikov, na svojom Instagrame totiž oznámil, že nové single sa už blížia. Urobil tak počas odpovedania na otázky fanúšikov, ktorí sa ho mohli pýtať na čokoľvek. Jedna z otázok sa týkala vydania projektu Nový Človek 2.0, na čo Majk odpovedal nasledovne:

Vidím to na druhú polovicu tohto roka, pokúsim sa v tretej štvrtine, ale reálne to príde asi až v tej štvrtej. Ale neboj, čoskoro prídu nové single, každý mesiac minimálne jeden až do leta!

majk spirit single albumy album
Zdroj: musicserver.cz, shop.rukahore.sk

Majk Spirit fanúšikov pripravuje na nové single

37-ročný umelec nepochybne patrí k najväčším menám našej hip-hopovej histórie. Jeden zo sledovateľov sa ho opýtal, ako vníma to, že už nemá taký ‚hype‚ ako v minulosti:

‚Hype‘ je preceňovaný. Je to krátkodobá sezónna záležitosť, ja cením skôr rešpekt, ten je navždy! Okrem toho, veľa hlúpostí má v tejto dobe ‚hype‘ a veľa dobrých užitočných vecí je prehliadaných. Moja cesta je konzistencia a nadčasovosť, nie ‚hype‘ a trendy. Od roku 2006 som Top 10 v slovenskej hudbe a boli roky, keď som bol jednoznačne číslo jeden, ale o tom to nie je. Na konci kariéry sa nebudem obzerať po tom, aké som dosiahol čísla, ale po tom, ako som zasiahol srdcia ľudí.

Majk Spirit bol v roku 2021 aktívny po viacerých stránkach. Všetko odštartovala aprílová spolupráca skupiny H16 a Gleba v songu Nech vidia 2 a júlová v podobe skladby Sny. V nej sa spojil s Momom a objavila sa aj na jeho jedenástom albume MXI. V októbri vydal dávku emócií v songu Aria, v ktorom použil „sample“ z prvých zvukov vlastnej dcéry a o mesiac neskôr potešil svojich „skalných“ fanúšikov akustickou verziou piesne Som aký som z albumu Nový Človek. Najaktuálnejším je jeho featuring v songu Milky Way, ktorý má na svedomí Puerto.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: musicserver.cz, shop.rukahore.sk, plotpoint.sk

Komentáre

Odporúčame