befamous neskrývam
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Chalani z BEFAMOUS vydávajú nový singel Neskrývam, klikaj a počúvaj!

Skupina BEFAMOUS a singel Neskrývam

Rapperi zo skupiny BEFAMOUS vydávajú nový singel s názvom Neskrývam. Ten vychádza aj spolu s videoklipom dnes, 24. februára o 18:30, na kanáli jedného z členov zoskupenia. Skupina BEFAMOUS vznikla v roku 2014, spojením dvojice Exact a Scarfejs. Prvú skladbu s názvom Freedom uverejnili na SoundCloud 4. júna 2016 a 28. augusta vyšiel aj ich debutový videoklip k songu Madafaka na YouTube kanáli Ruka Hore.

Duo reprezentuje severovýchod, kde dlhodobo tvoria rappovú hudbu s viacerými producentmi (Langer Han a Fedeeman). Do tejto crew patrí od vydania skladby King Of v roku 2018 aj rapper Dari. Členovia skupiny začali vydávať sólové veci, a preto sa pod niektoré skladby nepodpisovali menom skupiny. Skladby kitkat, quoli fameu, sad a zweak boli označované ako spolupráce Scarfejsa a Exacta. Následne, 20. marca minulého roka, vydali prvý projekt Sláva Nás Obchádza Stále, ktorý bol vydaný ako spolupráca (aj keď išlo o tvorbu skupiny).

Druhé (avšak zároveň aj prvé) EP, ktoré pôjde von pod značkou BEFAMOUS sa volá Zimné Noci a vychádza 4. marca 2022.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: BEFAMOUS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame