majself 11-ročného dievčaťa
Zdroj: instagram.com
News

Majself o prípade 11-ročného dievčaťa: „Je mi na vracanie, je to nepredstaviteľné.“

Majself o prípade 11-ročného dievčaťa: „Je mi na vracanie.“

Majself sa na svojej sociálnej sieti vyjadril k prípadu 11-ročného dievčaťa, ktorý v posledných dňoch otriasol celou našou krajinou. Kamaráti ju fyzicky napadli, liali do nej alkohol a vyzliekli donaha, pričom si všetko natáčali, fotili a tieto materiály následne zverejnili na sociálnych sieťach. K týmto udalostiam z obce Miloslavov sa vyjadril aj Majself prostredníctvom svojich Instagram stories:

„Rovnako, ako by ste si zaslúžili karmu vy, tak by si ju zaslúžili aj vaši rodičia. Kde ste boli, keď Vám z detí vyrástli také hovädá? Prečo ste sa nestarali? Decko ti doma môže hrať anjela, ale ak s ním žiješ a zaujímaš sa, musíš ho poznať lepšie, jak on seba. Je mi na vracanie, doma mám 11-ročného syna a neviem si predstaviť, že by si takým niečím mal prejsť. Je to nepredstaviteľné.

Z duše nenávidím šikanu a týranie. Ak sa s tým niekedy stretnete, vystúpte proti tomu, nekukajte zozadu akoby sa vás to netýkalo! Inak nieste o nič lepší ako tí, čo šikanujú. Nie je to v pohode, nikdy nebolo, ani nebude. Môže sa to stať tvojej sestre, alebo kamarátke, nedá sa byť ľahostajný.“

Majself o brutálnom prípade 11-ročného dievčaťa

Okrem kariéry rappera sa venuje aj otcovstvu, je rodičom 11-ročného Nicolasa. Na celú situáciu sa tak pozerá z dospelého pohľadu a vyzýva všetkých influencerov a zvyšok scény, aby sa k daným veciam vyjadrili a povedali mladým ľuďom, o čo ide:

„Načo máme tisícky ľudí na sociálnych sieťach? Aby sme si navzájom dávali iba srdiečka a zľavové kódy? Influencerov a rapperov sledujú a počúvajú hlavne mladí. Vyjadrite jasný postoj, odsúďte to a povedzte všetkým mladým, čo vás sledujú, že je to hnoj a neprijateľné. Toto je miesto, kde napríklad tí mladí častokrát nadraďujú váš názor nad tým od otca či matky.

Máte vplyv! Raz za čas sa môže použiť aj na niečo dobré. A ak máš stále pocit, že preháňam, pravdepodobne ešte nemáš dieťa.“

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame