Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima a Bohyne: Aj posledná skladba z EP Story dostáva svoj videoklip
sima bohyne
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Sima a Bohyne: Aj posledná skladba z EP Story dostáva svoj videoklip

Sima a Bohyne: Posledný song EP Story dostal videoklip

Sima vydáva videoklip ku skladbe Bohyne, ktorá je posledným songom EP Story, ktorému doposiaľ chýbal vizuál. Klip vyšiel 2. januára o 18:00 večer na oficiálnom YouTube kanáli populárnej slovenskej speváčky a rapperky, ktorá u nás vo svojom obore patrí medzi špičku. Pieseň Bohyne však nie je na novom projekte v poradí poslednou, táto pozícia patrí nahrávke Keď Si So Mnou, tá však vyšla už na začiatku augusta 2018 a speváčka ju uvádza ako bonusovú.

Speváčka zatiaľ dostala všetky svoje videoklipy nad hranicu 450 tis. pozretí, dva z nich (Ja, Jazero) dokonca až nad milión. Pieseň Bohyne určite nebude výnimkou, pre Simu však bude na istý čas predstavovať poslednú novinku.

Sima si pre teba na našom shope pripravila množstvo hudby a merchu! Chceš sa pozrieť na všetky produkty? Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Sima a Bohyne: Myšlienka skladby a spolupracovníci na EPčku

„Bohyne je skladba o ženách. Dnes je proste doba filtrov na Instagrame. Každá jedna, nielen baba, ale dokonca aj influencerka si retušuje fotky a používa všelijaké filtre, ktoré im menia črty tváre. Tiež zužujú nos, nafukujú pery, šikmia oči, vytiahnu obočie a skrátka, spravia z teba úplne iného človeka. Chcela som spraviť skladbu, ktorá by sa volala „Filter“, ale napokon som to tu dala do refrénu, ‚nepotrebuješ filter, ani facetune, si ako diamant a žiariš ako dnes moon‘. No a nakoniec som to nazvala Bohyne, je to ženský song, ktorý oslavuje krásu každej ženy. Zdôrazňuje tiež to, že nepotrebuješ filter, proste to nie je realita, aj preto vznikla Bohyne.“

Speváčka tiež v rámci videosnippetu nového projektu moderátorovi Osťovi prezradila zloženie tímu, ktorý sa podieľal na produkcii a tvorbe EP Story:

„Na tomto EP-čku sa hudobne podieľali viacerí ľudia, s ktorými sme sa zavreli v štúdiu. Takže ja, Gajlo (môj priateľ, producent, manažér, všetko dokopy) a aj H0wdy alias Dávid Hodek. To je skvelý hudobník, bubeník, producent a už aj textár. Napísal mi song Ja, teda nie mne, nebol pre mňa, ale mám ho ja. Píše skvelé texty, ale prioritne je teda bubeník a producent. No a tiež sa na tomto projekte podieľal človek, ktorého mám na dvoch featoch a to je Tripp.“ 

Sima si pre teba na našom shope pripravila množstvo hudby a merchu! Chceš sa pozrieť na všetky produkty? Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Videosnippet albumu nám približuje zákulisie každej skladby

V tomto videu, ktoré je točené v jej novom rodinnom dome, sa rozpráva s Osťom a zdôvodnila aj názov tohto mini-albumu:

„Story, pretože každý jeden človek má svoju story, svoju vlastnú. Toto EP je o mojej životnej story (príbehu). Ono je to tak spravené, že každá skladba je iná. Prvá má šťastný mood (Ja), druhá je taká smutnejšia, tretia šťastná, štvrtá smutná a piata zas šťastná. Ide to v takých vlnách, lebo taký je skrátka život, raz si šťastný a potom smutný. Prevažujú však tie pozitívnejšie, lebo ich má každý viac, takže toto je moja Story.“

Vlastným menom, Simona Hegerová hudobnej verejnosti prostredníctvom svojho Instagramu predstavila všetkých šesť skladieb pripravovaného EP. Okrem tejto novinky ide o songy Ja, Jazero, Pome, Titanic a Keď Si So Mnou. V prípade skladieb Jazero a Pome ide o piesne, na ktorých sa objavilo, pre nás nové meno, v podobe spomínaného českého rappera a speváka Trippa.

Sima si pre teba na našom shope pripravila množstvo hudby a merchu! Chceš sa pozrieť na všetky produkty? Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Čo hovoríš na skladbu Bohyne? Si fanúšikom/čkou Simy? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame