Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit: "Ak hovoríš, že box nie je pre mňa, tak ma vôbec nepoznáš."
majk spirit box
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Majk Spirit: „Ak hovoríš, že box nie je pre mňa, tak ma vôbec nepoznáš.“

Majk Spirit: „Ak hovoríš, že box nie je pre mňa, nepoznáš ma.“

Majk Spirit bol súčasťou pondelkovej akcie Fight Night Challenge, ktorá sa uskutočnila v pondelok, 27. decembra a potvrdil, že jednou z jeho priorít v blízkej budúcnosti bude aj box. Akcia plná rapperov, ktorí sa stávajú boxermi, si získala pozornosť mnohých ľudí. Udalosť hostil Zoner BOBBYHALL v Brne, kde momentálne máva turnaje aj organizácia Oktagon MMA. Jednou z hlavných tvárí projektu je slovenský bojovník Attila Végh, avšak v turnaji nechýbal ani Karlos Vémola v pozícii uvádzača jednotlivých zápasov v ringu. Podujatie moderovali známe mená z hokejového prostredia, Boris Valábik a Marián Gáborík. O sprievodný program sa postarali hudobní hostia Ego, Majk Spirit a Pil C.

Jedným z hostí, ktorí sedeli v obecenstve a vychutnávali si celý večerný program, bol aj spomínaný slovenský rapper a člen skupiny H16. Počas pondelkového večera sme totiž od neho dostali oficiálne potvrdenie, že sa v budúcoročnom vydaní objaví v ringu aj on. Jeho súperom bude ďalšia známa tvár domácej hip-hopovej scény a jeden zo zakladateľov populárnej formácie DMS, Separ. Následne sa po celej akcii na svojom Instagrame k celej akcii vyjadril a reagoval na komentáre neprajníkov a hejterov:

„Keby si sa ma pred tridsiatimi rokmi opýtal kým chcem byť, keď budem veľkým odpovedal by som ti, že bojovníkom. Život ma nakoniec zobral inou cestou, ale vždy som rešpektoval dobrých fighterov a mal úctu k bojovým umeniam. Cením každého, kto má gule na to, postaviť sa do toho ringu, kde je cítiť, že si tam len a len ty. Pod tie svetlá, kde vidno každý detail, pred tie kamery, ktoré zachytia každú slabosť a každú chybičku. Pred všetkých tých ľudí, ktorí ťa budú posudzovať a hodnotiť a ešte k tomu do pol pása holý.“

Majk Spirit si pre teba na našom pripravil množstvo hudby a merchu! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

majk spirit box separ boxovať môže každý
Zdroj: instagram.com

Majk Spirit: „Prestaňte škatuľkovať ľudí, toto je 21. storočie.“

Jeden z najpopulárnejších slovenských rapperov poslednej dekády sa na svojom oficiálnom Instagramovom profile okrem vyjadruje k niektorým komentárom, ktoré dementuje a vyvracia. Násilie podľa neho patrí len do ringu a túto výzvu berie ako možnosť dostať sa do životnej športovej formy:

„Píšete, že boxujúci rapperi degradujú tento šport, ale ja si myslím, že práve naopak. Keď vidím, jak väčšina neboxerov odíde po prvom kole, nevedia ani držať ruky hore a nie že dať naozajstný úder, o to viac si uvedomujem, aká je za tým drina. Vo Fight Night Challenge boxovali rapperi, moderoval zápasník a komentovali to dvaja hokejisti, prestaňte už škatuľkovať ľudí, toto je 21. storočie. Okrem toho priťahujeme pozornosť našich fanúšikov k tomuto športu v dobe, kedy pozornosť znamená peniaze. Takže byť boxerom, tak práveže búcham šampus. 

Píšete, že tieto násilné športy sú presným opakom toto, o čom rappujem a zas nesúhlasím. Práve naopak, keby bolo na mne, tak násilie by ostalo len v ringu, alebo v klietke, kde nastupujú bojovníci dobrovoľne. Títo chlapci si vybijú svoj testosterón medzi sebou na tréningu/zápase a neotravujú následne svet svojou agresivitou. Krásnym príkladom je Attila Végh, ktorý je zabijákom v klietke/ringu, ale milým a pokojným chalankom v civile.“

„Chcem cítiť, že žijem, rastiem, že som každým rokom väčší a lepší.“

„Píšete mi, že box nie je pre mňa, ale vedzte, že tým pádom ma vôbec nepoznáte. Už roky hľadám športovú výzvu, do ktorej by som sa pustil a vybral som si túto. Chcem na sebe zamakať, dostať sa do životnej formy a podať jeden silný kvalitný športový výkon. Nemusíš byť fanúšikom boxu, aby si vedel oceniť aký výkon a progres dal Rytmus, že jo?

Je to cesta, na ktorú sa teším, ale zároveň mám pred ňou veľký rešpekt. Väčšina ľudí zomrie, keď majú 20-30 rokov, ale pochovajú ich až v sedemdesiatke. Ja chcem cítiť, že žijem, že rastiem, že som každým rokom väčší a lepší. Začínať v niečom od nuly je na to vraj najlepší recept.“ 

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame