Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pil C a jeho album Odsúdení Na Úspech trhajú rekordy v počúvanosti!
pil c odsúdení na úspech
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Pil C a jeho album Odsúdení Na Úspech trhajú rekordy v počúvanosti!

Pil C a jeho album Odsúdení Na Úspech trhajú rekordy v počúvanosti!

Pil C a jeho album Odsúdení Na Úspech trhajú rekordy v počúvanosti na streamovacích službách! Rapper v priebehu posledných dní na svojom Instagramovom profile zverejnil štatistiky najhranejších piesní na Slovensku a skladby jeho najnovšieho počinu zaplnili TOP 15 priečok! Platí to v prípade služby Spotify a aj Apple Music.

Vlastným menom, Lukáš Kajanovič včera na poludnie zverejnil sedemciferný údaj v podobe 5 434 605 streamov. Tomuto číslu určite napomáha aj fakt, že piesne ako Hawaii (3,7 mil. streamov) a V Podzemí Freestyle (605 tis. streamov) boli vonku dávno pred vydaním samotného albumu. Výnimočné je však to, že sa poslucháčom týchto 16 skladieb podarilo nazbierať jeden milión počutí na jediný deň! To je číslo, ktoré sa v našich končinách a aj na domácich albumoch tak často nevidí.

„Natočiť na albume milión streamov za deň čisto len na Spotify v našej zemepisnej dĺžke je aký výpad? Vedel som, že ten album je dobrý, inak by som ho nenazval tak, ako som ho nazval, ale toto čo predvádzate je ďaleko v zóne sci-fi, kde ani moje najsmelšie predikcie nedosiahli! Ľúbim vás.“ – Pil C, instagram.com

Nový album od Pil C-ho si stále môžeš zakúpiť iba na našom shope spolu s množstvom merchu! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Pil C a jeho odkaz fanúšikom tesne po vydaní albumu

Rapper svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí adresoval prosbu, ktorou ich žiada, aby neváhali nad tým púšťať nové piesne aj na verejných miestach. Okrem podnietenia poslucháčov k počúvaniu muziky ich aj motivuje a dodáva im sebavedomie:

„Album je online všade! Odsúďte ho na úspech, tak ako sme naň odsúdení my všetci, čo na sebe tvrdo a neúnavne makáme. Môžu nás nachvíľu zlomiť, môže sa zdať, že sme niekedy na dne, ale máme ideu, vieru a hodnoty a vieme kam smerujeme! Zdieľaj, lajkuj, komentuj, šír to do sveta, povedz o tom každému. Nechaj to hrať z každého auta, z každého bytu, z každého telefónu, bluetooth repráku, v škole, na úrade, na ulici a aj vo vlaku, všade! Ďakujem vám z celého srdca, Lukáš.“ – Pil C, instagram.com 

Posledné štyri roky priviedli rapperovi najviac fanúšikov. Všetko to začalo, keď Pil C v roku 2017 vydal album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac, ktorý bol osobnou výpoveďou. Rodák z Partizánskeho sa v ňom vracia k najdôležitejším momentom svojho života. Nasledovala takmer dvojročná pauza, počas ktorej si vytvoril dostatočný odstup. Na hudbu však nezanevrel. Aj preto v roku 2019 oznámil návrat s tretím projektom s názvom 2086. O rok neskôr produkuje, spomínaný úspešný singel HAWAII s Benom Cristovaom ako reakciu na situáciu v osobnom živote. Štvrtý album je vonku a ty si ho môžeš zakúpiť exkluzívne len na shope Ruky Hore.

Oficiálny tracklist štvrtého albumu

Rapper sa na svojom Instagramovom profile so svojimi sledovateľmi 30. novembra podelil o zoznam skladieb, ktoré sa na štvrtom projekte nachádzajú. Slovenskí rapperi Ego, Separ, Rytmus a Matej Straka sú dopĺňaní aj o spevákov Alana Murína či Richarda Müllera. Album nám ponúka celkovo 12 mien, ktoré si Pil C zavolal na featuring.

  • 1. Odsudení Na Úspech Intro
  • 2. Deň Strieda Tmu feat. Separ
  • 3. 7:30 Ráno V Bratislave feat. Otis, SAK10DENZ & LUCABRASSI10X
  • 4. Foyer
  • 5. Život Je Zvláštny feat. Alan Murín
  • 6. Nová Nahrávka 116 Skit
  • 7. Vidím Jak Sa Na Mňa Pozeráš feat. Ego
  • 8. Cara Mia feat. Alan Murín
  • 9. Chrome Hearts Freestyle
  • 10. V Podzemí Freestyle feat. Rytmus
  • 11. Unikli Osudu feat. Sergei Barracuda & Matej Straka
  • 12. Stále Málo feat. Palermo
  • 13. Vitalik Buterin Skit
  • 14. Malý Kúsok Nehy feat. Richard Müller
  • 15. Stratení (Hawaii prequel)
  • 16. HAWAII feat. Ben Cristovao

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby a aj merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame