Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pil C a 7:30 ráno v Bratislave: Ďalší čiernobiely klip z nového albumu
pil c 7:30 ráno v bratislave odsúdení na úspech
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Pil C a 7:30 ráno v Bratislave: Ďalší čiernobiely klip z nového albumu

Pil C a 7:30 ráno v Bratislave: Ďalší čiernobiely videoklip

Pil C vydáva videoklip ku skladbe 7:30 ráno v Bratislave. Tá je skladbou číslo tri na očakávanom albume Odsúdení Na Úspech. na featuring si zavolal rapperov Otis, Luca Brassi10X a aj SAK10DENZ. Rapper sa spolu s kamarátmi preváža po uliciach hlavného mesta, pričom okrem áut v klipe používajú aj motorky či štvorkolky. Vlastným menom, Lukáš Kajanovič sa v klipe prezentuje aj ako muž s maskou, v tomto istom outfite prišiel aj na našu Ruka Hore podpisovačku, ktorú moderoval Bandurko. Zo záznamu si ju môžeš pozrieť na našom Instagrame (@rukahore).

Ide už o štvrtú ochutnávku nového projektu. Pred rokom bola von vypustená prvá v podobe skladby HAWAII s Benom Cristovaom. Neskôr šlo o dve skladby, tie sú pomenované ako „freestyle“. V prvom prípade ide o kolaboráciu s členom Kontrafaktu, Rytmusom na songu V Podzemí Freestyle. Naposledy šlo o spomínaný prvý čiernobiely klip, prisúdený nahrávke Chrome Hearts Freestyle.

Na našom shope má pre teba Pil C pripravené množstvo hudby a merchu, vrátane tričiek, mikín, ponožiek, dokonca aj popolníka! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Tracklist štvrtého albumu je už zverejnený

Rapper sa na svojom Instagramovom profile so svojimi sledovateľmi podelil o zoznam skladieb, ktoré sa na budú na štvrtom projekte nachádzať. Slovenskí rapperi Ego, Separ, Rytmus a Matej Straka sú dopĺňaní o spevákov Alana Murína či Richarda Müllera. Album nám ponúka celkovo 12 mien, ktoré si Pil C zavolal na featuring.

  • 1. Odsudení Na Úspech Intro
  • 2. Deň Strieda Tmu feat. Separ
  • 3. 7:30 Ráno V Bratislave feat. Otis, SAK10DENZ & LUCABRASSI10X
  • 4. Foyer
  • 5. Život Je Zvláštny feat. Alan Murín
  • 6. Nová Nahrávka 116 Skit
  • 7. Vidím Jak Sa Na Mňa Pozeráš feat. Ego
  • 8. Cara Mia feat. Alan Murín
  • 9. Chrome Hearts Freestyle
  • 10. V Podzemí Freestyle feat. Rytmus
  • 11. Unikli Osudu feat. Sergei Barracuda & Matej Straka
  • 12. Stále Málo feat. Palermo
  • 13. Vitalik Buterin Skit
  • 14. Malý Kúsok Nehy feat. Richard Müller
  • 15. Stratení (Hawaii prequel)
  • 16. HAWAII feat. Ben Cristovao

Pil C a jeho doterajšia hudobná cesta

Pil C začal rapovať pomerne neskoro, v roku 2014 ako 28-ročný. Jeho kariéru odštartoval singel Lost z 28. augusta toho roku a odvtedy spolupracoval s viacerými slovenskými aj českými interpretmi a producentmi (DJ Wich, DJ Mike Trafik, Dalyb…). Ako hlavný predstaviteľ novej vlny rapu bol vždy ovplyvnený jeho koreňmi. Aj jeho prezývka vznikla ako pocta členovi Underground Kingz, ktorý sa volal Pimp C. Po raketovom nástupe rozbehol CBG (Comeback Gang) štvrtky, počas ktorých vydal dosť skladieb na to, aby mohol následne 2 roky odohrať v slovenských a českých kluboch stovky koncertov. Bolo to obzvlášť pôsobivé, navyše tak urobil bez jediného albumu. Debutový projekt s názvom Hype, z roku 2016, bol koncom divokej časti jeho kariéry, keďže dovtedy si užíval život rappera bez oficiálneho veľkého projektu. Už predtým sa objavil na jednom albume, šlo o Freshtape od redakcie Refresheru, prispel naň svojím trackom Pompeje.

Jeho debutový, už spomínaný track Lost, zremixoval slovenský producent a bývalý člen českého zoskupenia Milion+, Konex. V roku 2017 vydal album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac, ktorý bol osobnou výpoveďou. Rodák z Partizánskeho sa v ňom vracia k najdôležitejším momentom svojho života. Nasledovala takmer dvojročná pauza, počas ktorej si vytvoril dostatočný odstup. Na hudbu však nezanevrel. Aj preto v roku 2019 oznámil návrat s tretím projektom s názvom 2086. O rok neskôr produkuje úspešný singel HAWAII s Benom Cristovaom, ako reakciu na situáciu v osobnom živote. Štvrtý album je vonku a ty si ho môžeš zakúpiť exkluzívne len na shope Ruky Hore.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, news.rukahore.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame