kontrafakt the most legendary dokument
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Kontrafakt vydáva dokument The Most Legendary k 20. výročiu vzniku

Kontrafakt vydáva dokument The Most Legendary

Skupina Kontrafakt vydáva hodinový dokument s názvom The Most Legendary. Všetci dôverní fanúšikovia piešťanskej skupiny, ktorí chalanov sprevádzajú niekoľko rokov, ba až desaťročia, sa určite potešili z tejto nálože nostalgie a histórie. Už na samom začiatku sa Rytmus a Ego vracajú k jednej z udalostí, ktorá legendárnu rapperskú skupinu formovala a nebyť nej, tak možno ani nevznikne. Takýchto zaujímavých momentov dokument ponúka, vo svojich 62 minútach, oveľa viac.

Prostredníctvom archívnych záberov sa vraciame na prvé koncerty a úspešné a vypredané vystúpenia spolu s tisíckami hodín, strávenými v nahrávacom štúdiu. Nechýbajú však ani množstvá mini-interviews so spolupracovníkmi chalanov, alebo hudobným kritikom Jurajom Čurným. Rytmus, Ego a Anys si pre divákov pripravili zaujímavý počin plný týchto krátkych videí, ktoré sú striedané s rozhovormi a prehovormi z piešťanského Domu Umenia. Ten im v septembri poskytol priestor na natáčanie celého rozhovoru, ktorý je zostrihaný a vložený práve do tohto dokumentu.

Kontrafakt onedlho vydáva očakávaný album KF ako Rolls, ktorý už priniesol dva single, Reklama Na Rap a Iní. Oba dostali výborné videoklipy a rovnako kvalitné skladby.

Hľadáš tip na vianočný darček? Na našom shope nájdeš množstvo merchu a hudby od skupiny Kontrafakt, ale aj zvlášť Rytmusa či Ega! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa oveľa viac!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame