Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Pil C vydáva videosnippet k očakávanému albumu Odsúdení Na Úspech!
pil c odsúdení na úspech
Zdroj : youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Pil C vydáva videosnippet k očakávanému albumu Odsúdení Na Úspech!

Pil C vydáva videosnippet k albumu Odsúdení Na Úspech

Pil C vydáva videosnippet k nadchádzajúcemu albumu Odsúdení Na Úspech, ktorý si môžeš zakúpiť len na našom Ruka Hore shope! V krátkom dokumente sa ocitáme v nahrávacom štúdiu, v ktorom spolu s rapperom počúvajú a komentujú všetky nahrávky Alan Murín a ďalší spolupracovníci a kamaráti. Celé stretnutie sa odohrávalo v novembri ešte predtým, než umelec odoslal hotovú podobu albumu. To je zrejme aj dôvod, prečo sa zúčastnených pýta na ich názory ohľadom zvukov a produkcie jednotlivých songov.

Vlastným menom, Lukáš Kajanovič k väčšine piesní pridáva aj krátky príbeh, alebo niečo zo zákulisia. Prezrádza v ňom, že jednu zo skladieb dokončil až priamo v deň odoslania finálnej verzie kompletného projektu. Na uverejnenie tohto 13-minútového videa upozornil svojich fanúšikov na Instagrame, kde sa ospravedlňuje a zdôvodňuje absenciu štúdiového zvuku:

„Snippet je online. Aspoň trošku nahliadni pod pokrievku a prepáč za kratšie ukážky u niektorých songov, alebo za leaky leakov. Oto viac ťa hitne album. Yoo a za zvuk tiež sorry, chcel som nech je tam zvuková stopa trackov, ktorá bola nahratá len cez kameru, priamo počas sessionu.“ – Pil C, instagram.com

Hľadáš tip na vianočný darček? Na našom shope nájdeš CD albumu Odsúdený Na Úspech spolu s merchom (mikiny, tričká)! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa všetko! 

Tracklist štvrtého albumu je oficiálne vonku!

Rapper sa na svojom Instagramovom profile so svojimi sledovateľmi podelil o zoznam skladieb, ktoré sa na budú na štvrtom projekte nachádzať. Slovenskí rapperi Ego, Separ, Rytmus a Matej Straka sú dopĺňaní o spevákov Alana Murína či Richarda Müllera. Album nám ponúka celkovo 12 mien, ktoré si Pil C zavolal na featuring.

  • 1. Odsudení Na Úspech Intro
  • 2. Deň Strieda Tmu feat. Separ
  • 3. 7:30 V Bratislave feat. Otis, SAK10DENZ & LUCABRASSI10X
  • 4. Foyer
  • 5. Život Je Zvláštny feat. Alan Murín
  • 6. Nová Nahrávka 116 Skit
  • 7. Vidím Jak Sa Na Mňa Pozeráš feat. Ego
  • 8. Cara Mia feat. Alan Murín
  • 9. Chrome Hearts Freestyle
  • 10. V Podzemí Freestyle feat. Rytmus
  • 11. Unikli Osudu feat. Sergei Barracuda & Matej Straka
  • 12. Stále Málo feat. Palermo
  • 13. Vitalik Buterin Skit
  • 14. Malý Kúsok Nehy feat. Richard Müller
  • 15. Stratení (Hawaii prequel)
  • 16. HAWAII feat. Ben Cristovao

Pil C a jeho doterajšia hudobná cesta

Pil C začal rapovať pomerne neskoro, v roku 2014 ako 28-ročný. Jeho kariéru odštartoval singel Lost z 28. augusta toho roku a odvtedy spolupracoval s viacerými slovenskými aj českými interpretmi a producentmi (DJ Wich, DJ Mike Trafik, Dalyb…). Ako hlavný predstaviteľ novej vlny rapu bol vždy ovplyvnený jeho koreňmi. Aj jeho prezývka vznikla ako pocta členovi Underground Kingz, ktorý sa volal Pimp C. Po raketovom nástupe rozbehol CBG (Comeback Gang) štvrtky, počas ktorých vydal dosť skladieb na to, aby mohol následne 2 roky odohrať v slovenských a českých kluboch stovky koncertov. Bolo to obzvlášť pôsobivé, navyše tak urobil bez jediného albumu. Debutový projekt s názvom Hype, z roku 2016, bol koncom divokej časti jeho kariéry, keďže dovtedy si užíval život rappera bez oficiálneho veľkého projektu. Už predtým sa objavil na jednom albume, šlo o Freshtape od redakcie Refresheru, prispel naň svojím trackom Pompeje.

Jeho debutový, už spomínaný track Lost, zremixoval slovenský producent a bývalý člen českého zoskupenia Milion+, Konex. V roku 2017 vydal album V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac, ktorý bol osobnou výpoveďou. Rodák z Partizánskeho sa v ňom vracia k najdôležitejším momentom svojho života. Nasledovala takmer dvojročná pauza, počas ktorej si vytvoril dostatočný odstup. Na hudbu však nezanevrel, v roku 2019 oznámil návrat s tretím projektom s názvom 2086. O rok neskôr produkuje úspešný singel HAWAII s Benom Cristovaom, ako reakciu na situáciu v osobnom živote. Štvrtý album je vonku a ty si ho môžeš zakúpiť exkluzívne len na shope Ruky Hore.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame