Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran a Pokémoni? Známy spevák sa ukáže v populárnej hre
NewsPOP

Ed Sheeran a Pokémoni? Známy spevák sa ukáže v populárnej hre

Ide dohromady Ed Sheeran a Pokémoni? Známy anglický spevák sa ukáže v populárnej hre POKÉMON GO

Kto by dnes už nevedel, čo sú Pokémoni? Ale pekne poporiadku. Ani nie mesiac dozadu sme ti písali o tom, že obľúbený anglický spevák a muzikant Ed Sheeran spustil na svojom YouTube kanále sériu YouTube Shorts. V krátkych ukážkach sme mohli od neho počuť nielen dobre známe hity, ale takisto aj dovtedy nepočuté novinky. Práve tak nám odpromoval svoj stále čerstvý album Equals. Viac o tejto sérii sa dočítaš po kliknutí SEM. Spevák spomínaný album Equals vydal po 5-ročnej pauze od predošlého albumu Divide a ukázal nám, že je stále v životnej forme. Ale okrem tvorenia novej muziky s prehľadom zvláda aj skutočne nevšedné spolupráce.

⇒ Album EQUALS máme pre teba v predaji na našom shope, KLIKAJ SEM ⇐

Spolupráce nie sú žiadna novinka

Ed Sheeran sa veľkým spoluprácam nikdy nebránil. Mohli sme ho vidieť spievať v seriálovom hite Game of Thrones. Zazrieť ho môžeme v aktuálnom Netflix hite Red Notice a svojho času svoju tvár dokonca spojil aj so značkou kečupov.

ZDROJ: forbes.com / Brittany Hodak

Ed Sheeran a Pokémoni. Bude to fungovať?

Ďalšou značkou, s ktorou však po novom Eda Sheerana uvidíme v spojení, sú kultoví a spomínaní Pokémoni. Tí nám v prostredí popkultúry robia spoločnosť už desiatky rokov, pričom sme ich už mali možnosť spoznať v podobe viacerých variácií. Jednou z nich je napríklad megahit v podobe mobilnej hry Pokémon GO. Od vydania tejto svetoznámej hry uplynulo už niekoľko rokov a jej hype už ani zďaleka nie je taký, ako pri prvotnom spustení. Možno aj práve preto sa ju tvorcovia rozhodli trochu oživiť, pretože sa objavili jasné náznaky toho, že sa s touto značkou čoskoro spojí aj práve Ed Sheeran. Zatiaľ nie je jasné, či pôjde o nejaký nový soundtrack alebo sa v rozšírenej realite tejto hry aj sám ukáže. Nechajme sa prekvapiť, budeme vás určite informovať!

Keby sa spevák objavil priamo v hre, nebolo by to rozhodne po prvýkrát. Napríklad populárna videohra Fortnite počas svojich rokov existencia zažila napríklad už aj virtuálny koncert Travisa Scotta.

 

ZDROJ: hrej.cz/ Radek Raudenský

 

Komentáre

Odporúčame