Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Denny Veselý a jeho Láska na prvý snapchat: Novinka o zlomenom srdci!
denny veselý láska na snapchat
KLIPSK/CZNews

Denny Veselý a jeho Láska na prvý snapchat: Novinka o zlomenom srdci!

Denny Veselý a Láska na prvý snapchat: Novinka o zlomenom srdci

Denny Veselý predstavuje novinku s názvom Láska na prvý snapchat, tá je súčasťou projektu Neviditeľná. Prvýkrát sme o ňom počuli pred štyrmi mesiacmi vďaka songu s rovnakým názvom, ktorý nahral so Supom, členom skupiny Moja Reč. Odvtedy nám predstavil päť nahrávok a videoklipov, ktoré majú v názve hashtag s názvom spomínaného projektu. Na svojej stránke zdôvodňuje vznik tohto projektu týmito slovami:

„Svojim projektom chcem poukázať na to, aké je dôležité ľúbiť a byť ľúbený. Tým, že reprezentujem mužov, chcem, aby ste vedeli, že sú aj takí, čo to vidia inak.“ – Denny Veselý, neviditelna.sk

Dnešná novinka nadväzuje na skladbu Neváhaj, ktorá vyšla spolu s klipom 15. júla. Poďme sa pozrieť na hlavnú myšlienku za aktuálne vydanou nahrávkou a dôvod, prečo celý projekt založil.

Denny Veselý a novinka s názvom Láska na prvý snapchat

Zlomené srdce je súčasťou väčšiny vzťahov mladých ľudí, ktorí v skorom veku okúsili lásku. Svoje o tom určite vie aj autor skladby, ktorý svoju kariéru naplno naštartoval po rozchode a liečil sa tvorbou hudby. Dnes už známe meno našej scény začalo navštevovať hodiny spevu a všetku svoju energiu prenieslo inej časti, dovtedy netvorivého Dennyho. Predošlý album s názvom #JEDNOROČNÉOBDOBIE bol pre neho prvou veľkou skúškou, v každom songu nám približuje jednu z etáp svojho života. V aktuálne vydanom songu hovorí o téme, ktorá najviac zasiahne mladšiu generáciu:

„Veľa ľudí zažilo už zlomené srdce z lásky, kedy sa problémy a motanice vo vzťahu kopili, až to vyústilo k rozchodu. Začalo to kamarátstvom a z neho vznikla láska, tá však, žiaľ, nemohla pokračovať. Láska nemá opozitum a preto ak človek skutočne ľúbi, nechá druhého ísť svojou cestou a smerom akým sa chce vydať. Toto bol presne ten istý prípad.

Keď človek prežíva obdobie rozchodu často musí prejsť svojim „očistcom“, a určitým spôsobom sa vracia na miesta, ktoré v ňom zanechali stopu. Prechádza sa ulicami prázdneho mesta a rozmýšľa, prečo sa to stalo a prečo práve jemu.

Zlomené srdce nás však robí silnejšími a pripravenejšími na ďalšie krásne etapy, ktoré na nás niekde v budúcnosti čakajú. Ak človek zažíva niečo takéto, práve teraz treba dať hlavu hore a ísť ďalej. Keď život berie, treba pustiť.. niekde v diaľke už čaká ten pravý/pravá. Prijmi to čo je, usmej sa a bež ďalej.“ – Denny Veselý 

denny veselý láska na snapchat
Zdroj: Denny Veselý

Projekt ‚Neviditeľná‘, ktorý hovorí o dôležitosti lásky a sile medziľudských vzťahov

Nová skladba sa zaraďuje medzi tie, ktoré si spájame s projektom, ktorý je na našej scéne jedinečný. Jednou z tvárí projektu je aj jedna z našich najpopulárnejších speváčok a matka syna Peťka, Dominika Mirgová. Toto sú slová samotného umelca o projekte, ktorý sa podľa jeho slov už blíži do svojho finále:

„Projekt neviditeľná bol inšpirovaný situáciou mojej dlhoročnej kamarátky. Mala 20 rokov a prvú lásku. Láska však trvala len chvíľu. Obmedzovanie a psychické týranie, nadávanie a peklo zo života vyústilo do fyzického násilia. Začal som vidieť to, čo mnohí z nás len prehliadajú. Celý projekt #neviditeľná je venovaný žene a je o nej alebo pre ňu. Cieľom je rozvíriť problematiku týrania žien na Slovensku, a čo je podstatnejšie, dať vieru a nádej ženám, ktoré zažívajú týranie na vlastnej koži. Každá jedna žena má všetko vo vlastných rukách a Každá si zaslúži byť ľúbená v pravom slova zmysle.

Cieľom projektu je pomôcť ženám urobiť správny krok, aby danú situáciu začali okamžite riešiť. A tie, ktoré sa s týraním nestretli určitým spôsobom varovať, že to nie je správne a treba včas konať. Buď pozorný/á a nedovoľ, aby sa takéto veci diali aj v tvojom okolí.

Žena je pre nás často múzou a dôvodom prečo ideme za svoje vlastné hranice. Ženy sú, boli aj budú pre mňa inšpiráciou číslo jeden a preto im to chcem takýmto spôsobom vrátiť. Ďakujem, že podporujete náš a zároveň Váš projekt.“ – Denny Veselý, neviditelna.sk

Čo hovoríš na novinku od Dennyho Veselého? Sleduješ jeho tvorbu a projekt Neviditeľná? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež kuknúť na náš shop, kde vždy nájdeš množstvo hudby a merchu, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, senicaplus.sk, neviditelna.sk, Denny Veselý

Zdroj titulného obrázku: Denny Veselý

Komentáre

Odporúčame