Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adele a Easy On Me: Nová klavírna balada s čiernobielym videoklipom!
adele easy on me
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNews

Adele a Easy On Me: Nová klavírna balada s čiernobielym videoklipom!

Adele a Easy On Me: Britská speváčka je späť s čiernobielym videoklipom

Adele vydáva nový singel Easy On Me! Ide o prvú skladbu, ktorú speváčka vydáva po šesťročnej odmlke. Naposledy sme o nej počuli v roku 2016. Víťazka 15 ocenení Grammy predstavuje túto nahrávku hudobnej verejnosti ako hlavný song z jej pripravovaného albumu 30.

Adele a jej nová skladba Easy On Me

Atmosféra videoklipu sa veľmi blíži k pesničke Hello, ktorú speváčka predstavila v roku 2015. Aj v tomto prípade ide o krátky film, ktorý presahuje hranicu piatich minút. Jedna z najznámejších vokalistiek tohto storočia v ňom hovorí okrem iného o svojom detstve, neúspešnom manželstve a o skúškach, ktoré jej prináša cesta životom. Nie je totiž tajomstvom, že inšpirácie na všetky jej doterajšie projekty prišli vďaka vzťahom, ktoré nevyšli. V tom poslednom a najaktuálnejšom prípade hovoríme o Simonovi Koneckim, s ktorým má syna Angela. V roku 2019 sa však po 7 rokoch spoločného vyžívania rozviedli a rozišli.

Zaujímavou je tiež scéna, počas ktorej z auta odlietavajú rôzne listy a papiere. Môžme tomu rozumieť ako vymazávanie minulosti, speváčka sa zrejme snaží byť lepšou a posunúť sa ďalej. Prezradila tiež, že nadchádzajúci album bude jej hudobne najvyspelejším a najrozmanitejším. Podľa dostupných zdrojov sa rozhodla písať texty takým štýlom, aby boli v budúcnosti vzťahovou pomôckou pre jej syna.

„Chcela som písať album tak, aby som Angelovi ukázala, ako sa má správať ku svojej partnerke. Po tom, čo som si prešla rozvodom, sú moje nároky extrémne vysoké. Tento projekt bude iný ako tie predošlé. Každému hovorím, že 21 (album) mi už ani nepatrí. Toto je môj album. Chcem byť zdieľaná s ostatnými a byť tu pre každého, ale tento projekt je iba môj.“ – Adele pre portál Time

Doterajšia hudobná cesta Adele

Vlastným menom, Adele Laurie Blue Adkins, sa narodila 5. mája 1988 v Londýne. Prvý song zložila už v šestnástich rokoch a nehovoríme o hocijakom, ide o Hometown Glory, ktorý sa stal britským hitom a svoje miesto dostal aj na jej debutový projekt, 19. Jej kariéra nabrala na obrátkach po podpise zmluvy s vydavateľstvom Columbia Records, ktoré jej otvorilo brány aj do USA.

Druhý album jej priniesol hity ako Rolling In The Deep či Someone Like You, ktoré ju katapultovali na vrchol hudobného šoubiznisu. Okrem hromady ocenení dostala príležitosť nahrať aj úvodnú skladbu ku vtedajšej Bondovke, Skyfall. Tretím albumom, 30, tieto úspechy ešte prekonala. Úspech tých najväčších rozmerov zožal singel Hello, vďaka obrovskej popularite dokonca dvakrát po sebe vypredala londýnsky štadión Wembley.

Na aktuálne najočakávanejšom popovom albume roka údajne pracovala už od roku 2018. V predošlom roku na sociálnych sieťach uverejnila niekoľko čiernobielych fotografií, kde vidno, že oslavuje. Popis znel „aby som vám urobila naprieky, ďalší album bude v štýle drum’n’bass„. Spomínaný projekt mal uzrieť svetlo sveta už minulý rok, v septembri, avšak kvôli súčasnej situácii sa vydanie posunulo na 19. november 2021.

Som veľmi zvedavý, ako bude najnovší projekt vyzerať. Jej krajan, Ed Sheeran, vydal zo svojho nadchádzajúceho albumu Equals ako prvú skladbu Bad Habits. Ide o elektronickú popovú skladbu, ktorá bola niečím úplne novým a nezvyčajným. Následne prezradil, že jeho najnovší album prinesie hlavne klasiku, na ktorú sú jeho fanúšikovia zvyknutí. Sme teda zvedaví, čo prinesie projekt od Adele, ktorá ho otvorila klavírnou baladou. Jej hudba sa postupom času vyvíja a dozrieva, nebolo by teda prekvapením, keby skutočne načala aj žáner drum’n’bass. Okrem svojich fanúšikov by potešila aj širokú hudobnú verejnosť.

Čo hovoríš na najnovší singel britskej speváčky? Tešíš sa na tento, alebo niektorý iný z albumov, ktoré ešte vyjdú v tomto roku? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na jednej z našich sociálnych sietí. Taktiež nezabudni skontrolovať náš shop, shop.rukahore.sk. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, Time

Zdroj titulného obrázku: stylecaster.com

Komentáre

Odporúčame