News

Spevák Usher a venčenie kôz? Takto si hudobník užíval svoje 43. narodeniny!

Spevák Usher a jeho kozy

V posledných rokoch je čím ďalej tým väčším trendom si vyberať neobvyklých domácich miláčikov. Práve preto mohol svet vidieť nárast v záujme o šimpanzov, kedy ich ludia začali kupovať do vlastnej starostlivosti. Takéto atypické domáce miláčiky má aj spevák Usher, ktorého môžete poznať práve vďaka jeho hitu, ktorý niesol názov „Yeah“! Ako teda vyzerala jeho ranná prechádza počas dňa jeho 43. narodenín? Užili si tento deň aj Usherove kozy, alebo ide o krízu stredného veku? Poďme sa na to pozrieť!

Spevák Usher
Zdroj: Rollingstones.com

Ranná prechádza plná pozitivity

Spevák Usher je úkazom toho, že aj keď sa nachádza v prvej polovici štvrtej dekády svojho života tak stále ním prúdi mladý duch. Na fotografiách, ktoré uverejnil na sociálnej sieti Instagram môžeme sledovať speváka ako si dáva rannú prechádzku so svojimi dvoma malými kozami. Spevák sa prednedávnom vrátil do Las Vegas, kde začal svoju vlastnú show v najznámejšom hoteli pod slnkom, Caesars Palace. To, či sa bude Usherovi dariť v meste, ktoré je plné hriechu nevieme. Jediné, čo môžeme povedať je to, že mu prajeme veľa zdravia a nech čaruje úsmev na tvári každého poslucháča.

Aký máte názor na takúto vychádzku? Zaobstarali by ste si tiež kozy ako domáceho miláčika? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

 

Zdroj: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram.com

Komentáre

Odporúčame