tip na darček ruka hore
News

Tip na vianočný darček: Predpredaj cz/sk albumov na našom shope!

Tip na vianočný darček: Predpredaj cz/sk albumov na Ruka Hore shop!

V dnešnom článku ti neprinášame jeden tip na darček, ale rovno päť produktov, ktoré na teba už teraz čakajú v predpredaji. Ide o albumy od československých umelcov, ktoré si momentálne môžeš predobjednať na našom Ruka Hore shope. Ak teda plánuješ kúpiť niečo pre fanúšika rapu, či celkovo hudby, určite sa pozri na našich nasledujúcich päť tipov na (nielen vianočný) darček.

tip na darček

Tip na darček: Predpredaj cz/sk albumov na našom shope!

Majk Spirit – Nový Človek (vinylová verzia albumu z roku 2011) – klikni na tento link a dozvieš sa viac

V čase tvorby albumu mal Spirit 27 rokov a za sebou už takmer 10-ročnú rappovú kariéru. Táto nahrávka ho vystrelila na vrchol slovenského rapu a v mnohých rebríčkoch predbiehal aj vtedajšieho kráľa scény, Rytmusa. Za tento úspech vďačí hlavne tomu, že sa sústredil najmä na lyriku, ktorá bola vždy jeho najsilnejšou stránkou. Technika jeho rapu v jednotlivých skladbách sa nejako výrazne nemenila.

Nový človek je aj po 10 rokoch stále relevantným a silným albumom. Najmä zvolené témy a charakteristická lyrika spôsobili jeho nadčasovosť. Debutový album, vlastným menom Michala Dušičku, patrí ku kľúčovým v histórii slovenského rapu. My ti ponúkame nevídanú vinylovú verziu multiplatinového projektu z roku 2011.

Lucie Vondráčková – Láskověty (CD) – klikni na tento link a dozvieš sa viac

Nový projekt českej speváčky a herečky vychádza už 13. decembra. Prvých 300 predobjednaných kusov speváčka posiela s vlastnoručným podpisom. V septembri vydala videoklip ku skladbe Vzkaz v láhvi, ktorá prekročila hranicu 1 milión zhliadnutí a objaví sa na nadchádzajúcom albume.

Tip na darček: Predpredaj cz/sk albumov na našom shope!

DMS – Huhu (album aj s download kartou) – klikni na tento link a dozvieš sa viac

Separ, Smart a Dame onedlho vydávajú svoj nový projekt HUHU, ktorý je vďaka klipu k novej Tanečnej Pesničke ešte očakávanejší. Piesní bude šestnásť a už len pri pohľade na ich názvy vidíme, že chalani ostávajú odčlenení od zvyšku scény. Rapperi sa rozhodli pre featy mimo rappového sveta a zavolali si na pomoc tri zvučné mená. V prvom rade nitriansku formáciu Horkýže Slíže, ktorá bude budúci rok oslavovať 30. výročie založenia a spojila sa s DMS v spomínanom songu Rampa.

Rómska skupina Kuky Band v zložení Jozef Kuky a René Kmeťo je na našom území fenoménom, ukážu sa v skladbe Čalamáda. Zďaleka najväčšie prekvapenie na nás čaká hneď na songu č.2, legendárny spevák Richard Müller. Rodák z Hlohovca celú kariéru cestoval cestou po schodoch a poznával poschodia, tentokrát sa dostal na to rappové a svoj hlas prepožičal skladbe Áno. Na našom shope si môžeš zakúpiť CD spolu s download kartou, vďaka ktorej si budeš môcť stiahnuť digitálnu verziu projektu. Tú dostaneš vo fyzickej podobe spolu s albumom.

Renne Dang – Dang (album) – klikni na tento link a dozvieš sa viac

Český rapper s vietnamskými koreňmi vydáva svoj tretí album s názvom DANG. Nový projekt 26-ročného umelca je prvým od roku 2019, kedy priniesol album THÁI. Na YouTube kanáli Blackwood Records je už mesiac uverejnený snippet všetkých 17 skladieb, ktoré vychádzajú už 28. novembra.

Vianočný darček? Skús predpredaj cz/sk albumov na shope

Cico Band & Rene Rendy – Kelovačky (CD) – klikni na tento link a dozvieš sa viac

Manžel influencerky Zuzany Plačkovej sa spojil s rómskou skupinou a v posledných štyroch mesiacoch priniesli viac než 7 skladieb. Všetky nájdeš na YouTube kanáli „Milos Juriga“ a vyjdú na nadchádzajúcom projekte s názvom Kelovačky. Názov predstavuje songy, na ktoré sa bude tancovať a vychutnávať život tak, ako v jednotlivých videoklipoch.

Ktorý album ťa zaujal? Si fanúšikom niektorého z interpretov? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, na ktorom vždy nájdeš množstvo hudby a merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: instagram.com, shop.rukahore.sk, Wiki, YouTube

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame