maneskin mammamia
KLIPSvetNews

Maneskin a MAMMAMIA: Spojenie rocku, funku a tanečnej hudby!

Maneskin a MAMMAMIA: Rock, funk a dancemusic dokopy!

Maneskin prinášajú novinku MAMMAMIA, ktorá je spojením troch hudobných žánrov. Skupina je tento rok mimoriadne úspešná, okrem víťazného Zitti e buoni z tohtoročnej Eurovízie si určite vychutnáva aj slávu na sociálnych sieťach. Za tú môže ich prerábka songu Beggin, ktorá je jednou z najpopulárnejších nahrávok súčasnosti. Okrem iného vydala ešte aj skladbu I Wanna Be Your Slave, ktorá sa na dnešnú novinku príliš podobá. Ak chceš vedieť prečo, pokračuj v čítaní.

Maneskin vydávajú novinku MAMMAMIA

Talianske kvarteto vydalo song, ktorý sa hudobne blíži k ich skladbe, I Wanna Be Your Slave. Môže za to najmä skutočnosť, že sa opäť rozhodli použiť jeden z bass riffov, ktorý začína hneď na začiatku skladby. Rytmika a perkusie sú už u kapely zvykom a skupina si vybudovala zvuk, ktorý ich odlišuje od zvyšku hudobnej scény. Text v tejto piesni je sexuálne ladený od prvého momentu, keďže spevák spojil svoj výnimočný rockový hlas s vyzývavým podtónom. Skladba tiež hovorí o tom, že často ľudia tvoje správanie vnímajú inak, než to v skutočnosti ty myslíš. Damiano David, frontman a spevák kapely, počas tlačovej konferencie povedal toto:

„Po Eurovízii sme mali na seba natiahnutú veľkú pozornosť. Väčšinu času sme robili niečo, čo sme považovali za skvelé, ale ľudia to kritizovali. Chcel som to preniesť do textov, pretože sa to stáva často – možno robíte niečo, čo považujete za skvelé, ale ľudia tomu nerozumejú a robia o tom zlé úsudky a zlé komentáre. Chcel som si z tej situácie urobiť srandu.“

Hudobná skupina Måneskin
Zdroj: WallpaperAccess.com

Čo hovoríš na novinku od skupiny Maneskin? Si fanúšikom talianskej skupiny? Podeľ sa s nami o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: upsetmagazine.com

Komentáre

Odporúčame