Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sergei Barracuda je "Legendární" a na feate mu hosťuje Rytmo - NEWS | RUKAHORE.sk
NewsHIP-HOP

Sergei Barracuda je „Legendární“ a na feate mu hosťuje Rytmo

Začiatkom tohto roka čakala fanúšikov českej rapovej skupiny Azurit Kingdom smutná správa. Chalani sa rozpadli, k čomu sa hlavne na svojom tracku „Jezabel“ vyjadril Sergei Barracuda. Od tej doby vyšlo už niekoľko vecí, ale všetci sme v očakávaní avizovaného albumu. 

Sergei totiž ohlásil pokračovanie svojho projektu MEDUSA. Ako spomíname, v poslednej dobe od neho dostávame track za trackom. Posledne sme ho mali možnosť počuť napríklad v spolupráci s Mishalou na veci „Styl“, ale tentokrát si na konto pripisuje ďalšiu vlastnú záležitosť. Podpísal sa pod track „Legendární“, kde mu hosťuje rovnako legendárny raper zo Slovenska. A kto iný, by sa za neho mohol pasovať, ak nie práve Rytmus? Nečakaj žiadne tvrdé bary, zato skôr chillovú muziku a príjemný flowíček. Nechaj sa inšpirovať týmto songom aj ty!

Tešíte sa na album MEDUSA II. aj vy? O všetkom vás budeme informovať medzi prvými…

Prečo nie Rytmus, ale Rytmo?

Určite ste si všimli, že tak ako na nedávnej Egovej veci „Chief Rocka“, aj teraz sa Rytmus podpísal pod upraveným menom. To znie ´Rytmo´ a táto premena by mala byť znamením aj Paťovej novej muziky, aby ľudia už raz a navždy nereagovali na jeho nové rapy s tým, že toto už nie je ten starý Rytmus. Nie je a ani nikdy nebude, takže… môžeme očakávať nové rapácie pod pseudonymom Rytmo!

Počúvaj spomínanú skladbu „Chief Rocka“ a nechaj sa naladiť na „nekonečno a jeden flowíček“. Zároveň môžeš ísť čeknúť náš shop, pretože tam prebieha ⇒ predpredaj albumu EGOTRON ⇐. A ešte by sme ti radi zdelili posledné info na dnes a to je už možno dobre známa správa, že Rytmo si pre nás chystá na tento rok svoj nový sólový album. Podporíš oboch chalanov z Kontrafaktu kúpu svojho podpísaného nosiču? Tak ako vždy, môžeš tak urobiť na našom shope. O všetkých novinkách ohľadom posunutého Egového albumu aj o chystanom Rytmovom ti prinesieme akonáhle to bude ready!

⇓ Daj nám svoj FOLLOW a o nových trackoch SK/CZ RAPGAME sa dozvieš medzi prvými ⇓

Komentáre

Odporúčame