Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Diabolský Boy Wonder a anjeli zo Sematam v novinke Poďme robiť veci (VIDEO)
sematam boy wonder
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Diabolský Boy Wonder a anjeli zo Sematam v novinke Poďme robiť veci (VIDEO)

Boy Wonder a Sematam v spoločnej novinke

Rapu a funky hudbe to spolu dobre ladí, o čom nás presvedčí jedinečná kombinácia v zložení Boy Wonder a Sematam v novinke Poďme robiť veci. Skladba, v ktorej sa stretáva unikátny štýl oboch interpretov, pripomína výnimočné chvíle, ktoré môžete prežiť len s tým pravým človekom.

Videoklip vás vtiahne do snového sveta, kde nie je všetko také, ako sa na prvý pohľad môže zdať a nebo a peklo majú k sebe bližšie, než by ste si mysleli. Pieseň Poďme robiť veci je originálnou umeleckou spoluprácou. Nitrianska kapela Sematam vydala niekoľko featuringov už v minulosti. Až teraz sa však v ich skladbe objavuje niekto z hip-hopovej scény.

Od začiatku sa mi zdal groove songu vhodný na rap a hneď mi bolo jasné, že skladbu doplní ešte nejaký hosť. Boy Wondera registrujem už od čias jeho albumu Špinavý poet a rovnako sa mi páči aj novšia tvorba. Z jeho textov, či už na vlastných trackoch alebo vo featoch a z jeho vizuálov podľa mňa cítiť, že je to umelec. A na základe niektorých jeho songov som sa nádejal, že má rád funky hudbu. Tak som mu skúsil poslať naše demo a on na to kývol,” spomína Marek Kutnár, leader kapely, pre ktorého bol Lukáš Jedlička alias Boy Wonder voľbou číslo jedna.

Text skladby Poďme robiť veci je o úniku z reality s vašou spriaznenou dušou. „Pri písaní tejto skladby som mal v hlave ten moment, kedy sa na chvíľu ocitnete s jedinečnou osobou vo svojom vlastnom svete a zabudnete na problémy každodenného života. Pre mňa sú takéto chvíle jedny z najobľúbenejších a dodávajú mi chuť a inšpiráciu do ďalšej tvorby,“ vysvetľuje Marek, ktorý je zároveň autorom hudby aj textu.

Súčasťou klipu je aj vicemiss Slovenska

Vizuál k tejto skladbe je možno trochu vážnejší a umeleckejší ako doterajšie veselé tanečné videá kapely Sematam. Klip zachytáva hlavnú ideu, že nič nie je len čierne alebo biele. Na nebo a peklo sa premenili priestory Spilka Offices, pozostatky bývalého pivovaru Stein a atmosférické zákutia Undead Areny v Bratislave.

V minimalistickom obsadení sa okrem Mareka v roli padlého anjela a démona Boy Wondera objavujú aj tri ženské protagonistky. Nebeské krásky zosobnili Sofia Šillerová a Viktória Podmanická – prvá vicemiss Miss Slovensko 2020 a reprezentantka Slovenska na Miss International 2022 v Tokyu.

O výsledný sound tracku sa postaral Marek Šurin, s ktorým kapela dlhoročne spolupracuje. Videoklip mal režisérsky a technicky na starosti Juraj Škula so svojim tímom. Kapela pod jeho taktovkou natočila aj niekoľko svojich predchádzajúcich klipov ako „S.A.M.R. vibe“, cover na hit Mira Žbirku „Miliónkrát“ alebo ich spoločný singel s triom S Hudbou Vesmírnou „BOMBA“.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame