Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Matej Straka, Alan Murin a Sara Rikas v spoločnej novinke Vietor (VIDEO)
matej straka alan murin sara rikas vietor
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Matej Straka, Alan Murin a Sara Rikas v spoločnej novinke Vietor (VIDEO)

Straka, Murin a Rikas prinášajú ‚Vietor‘

Na svete je zaujímavá spolupráca Slovákov, Matej Straka, Alan Murin a Sara Rikas sa spájajú v spoločnej novinke Vietor! Song vyšiel 10. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Bao Miro a o produkciu sa postaral Jakub Jurkovič. Pre člena skupiny Nerieš ide o druhý singel kariéry, v prvom prípade spolupracoval s raperom Sameyom na skladbe Dni ako tieto. Do songu číslo dva si na pomoc zavolal Alana, ktorý je svojím štýlom jedinečný a talentovanú speváčku Saru Rikas.

Spomínaná mladá vokalistka na seba upozorňuje už dlhodobo a za zmienku stojí viacero jej nahrávok. V prvom rade máme na mysli spoluprácu s Komanderom a Patrikom Rivierom v tracku Ono To Tak Má Byť z augusta 2019. Vonku sú už aj jej zaujímavé single ako Nereality, Na Vrchol či Pár Slov, pričom ten posledný je súčasťou nášho projektu WiG!. Song Vietor pre ňu predstavuje prvú skutočne viditeľnú spoluprácu a veríme, že tento zamatový hlas budeme počuť čoraz viac.

Albumy a produkty od Mateja Straku si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Albumy a produkty od Alana Murina si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame