refew bugatti
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Refew si v tanečnej novinke Bugatti nedáva servítku pred ústa (VIDEO)

Refew vydal novinku Bugatti

Zaujíma ju, len keď má fáro, keď to nie je Bugatti, tak je to málo, Refew v novom songu Bugatti reaguje na ženy, ktoré idú po autách. Song vyšiel 2. októbra 2022 aj spolu s videoklipom, ktorý zrežíroval Nikita Rublev. Známy kameraman už s českým raperom spolupracoval na vizuáloch ku skladbám Dávala Si Málo či Než světla zhasnou, kde hosťuje Kali. V novinke spred troch dní sa Refew rozhodol ľudí roztancovať a poukázať na to, že je pre niektoré ženy obsah jeho garáže veľmi podstatný.

Refew vydal svoj posledný projekt, Jednou ti koupim dům mámo, 30. októbra 2021. Na zatiaľ najnovšom albume sa objavili aj naše známe mená ako Majself, Majk Spirit, P.A.T. či Momo. Odvtedy bol súčasťou druhej edície Fight Night Challenge, kde sa stal víťazom zápasu proti Frayerovi Flexkingovi. Mesiac nato sa s fanúšikmi podelil aj o takmer hodinový dokument, v ktorom ich pozval do zákulisia svojej prípravy.

Albumy a produkty od Refewa si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame