Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kontrafakt vydal nový singel: "Nemusíme nič, len zomrieť" (VIDEO)
kontrafakt nemusíme
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Kontrafakt vydal nový singel: „Nemusíme nič, len zomrieť“ (VIDEO)

Kontrafakt vydal novinku Nemusíme

Rytmus, Ego a Anys alias Kontrafakt sú späť s novým singlom, približne 10 mesiacov od vydania albumu KF ako Rolls vydávajú singel Nemusíme! Song vyšiel 8. septembra 2022 aj spolu so sprievodným videoklipom, ktorého réžiu si na starosť zobral Goldy. Chalani sa v songu venujú ľuďom, ktorí si ich berú do úst a odkazujú im, že im nikto nebude nič diktovať, pretože nemusia nič, len zomrieť. Pokiaľ robíš bojové umenie, alebo cvičíš, táto energická novinka by v tvojom playliste nemala chýbať.

Pieseň sa delí na dve polovice, pretože v polovici skladby dochádza k takzvanému „beat switch-upu“ z pohodového trapu na bojový. V prvej časti vizuálu sa dokonca ocitáme na futbalovom štadióne v Trnave, kde si Rytmus v strede ihriska vychutnáva zjavne drahú pochúťku. V druhej sa k nemu pripojí aj Ego, Rolls Royce, dvojica zápasníkov, publikum a spustí sa na nás rapová smršť.

Albumy a produkty od Kontrafaktu si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame