Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Moja Reč vydáva prvý singel nového albumu s názvom Nad ránom (VIDEO)
moja reč nad ránom
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Moja Reč vydáva prvý singel nového albumu s názvom Nad ránom (VIDEO)

Moja Reč vydáva singel Nad ránom

Legendárne slovenské hip-hopové trio Moja Reč je späť s novou hudbou, albumom a predstavuje novinku Nad ránom. Skladba oficiálne vyšla 28. augusta 2022 aj spolu so sprievodným videoklipom, ktorého réžiu si zobral na starosť Rastislav Kupšo. Ide o prvú ochutnávku nového albumu Dobrí chlapci 4, ktorý sa do našich uší dostane už v priebehu októbra 2022. Producent Jozef Engerer, Delik a Supa nám teda potvrdzujú, že výsledkom ich comebacku nie je len projekt Zasedoma, chalani totiž pokračujú ďalej.

Skalní fanúšikovia skupiny z Handlovej dobre vedia, prečo bude v názve nadchádzajúceho albumu číslo štyri. Dobrí chlapci mixtape vol. 1 vyšiel ešte v roku 2006 a obsahoval 19 skladieb, zatiaľ čo jeho druhé pokračovanie uzrelo svetlo sveta hneď v tom ďalšom roku. Doterajšiu trilógiu uzavreli v roku 2011, na treťom a doteraz poslednom albume sa predstavili mená ako Majk Spirit, Strapo, Boy Wonder, DJ Wich či Grimaso. Tento rok sa z trilógie stane tetralógia, kto sa teší spolu s nami?

Albumy a produkty od skupiny Moja Reč si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame