snoop dogg doggyland
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Snoop Dogg ako nový Miro Jaroš, raper vydáva detský seriál Doggyland (VIDEO)

Snoop Dogg a jeho seriál Doggyland

Americký rapper Snoop Dogg ide v stopách Mira Jaroša a vydáva vlastný detský animovaný seriál s názvom Doggyland. Hip-hopová ikona si na tento projekt vytvorila samostatný YouTube kanál, na ktorý od štvrtka, 18. augusta 2022, pravidelne nahráva nové skladby aj s videami.

Celý koncept, ktorý je náučný a čisto vzdelávací, zobrazuje partičku animovaných psích postavičiek, ktoré vedie Bow Wizzle s hlasom samotného Snoopa. Projekt dostal názov Doggyland – Kids Songs & Nursery Rhymes a všetky piesne čoskoro vyjdú aj v kompletnom samostatnom albume. Všetko má pod taktovkou raper, producent Claude Brooks a skladateľ October London.

„Doggyland je pre mňa 3D animovaný seriál pre predškolákov, mládež, ale vlastne pre všetky deti. To, ako sme to všetko spojili piesňou, tancom a vzdelávaním je na deti veľmi vplyvné. Ja stvárňujem Bow Wizzle-a, je to veľký brat, mentor, dáva pozor na všetky šteniatka. Skvelý režisér, spevák, ale predovšetkým fenomenálny raper. Je to lepšia verzia Snoop Dogga. V Doggylande môžete byť sami sebou a budete rešpektovaní, presne o to nám šlo a postavičky nám v tom pomáhajú. Učíme deti láske už od začiatku.“ 

Albumy a produkty od Snoop Dogga si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame