abba voyage turné
Zdroj: nomisec.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Legendárnu skupinu ABBA a jej revolučné turné hologramov musíš vidieť!

ABBA a jej revolučné turné hologramov

O pripravovanom revolučnom turné legendárnej švédskej skupiny ABBA sme ťa informovali už minulý rok, projekt ABBA Voyage je však už oficiálne tu! Populárne kvarteto si pre svojich fanúšikov prichystalo šou, akú ešte svet nezažil. Koncert plný tých najväčších a najznámejších hitov, s ktorými vystupujú hologramy samotných členov formácie. Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid koncertujú tak, ako vo svojej najväčšej sláve, avšak len na jednom mieste. Koncert je dostupný v londýnskej ABBA aréne od 27. mája 2022 až do 28. mája 2023 (zatiaľ).

Cena lístkov štartuje na sume 21 libier, avšak pokiaľ si chceš poriadne zatancovať, vyjde ťa niekoľkonásobne viac. Koncert trvá 90 minút a obsahuje piesne ako Dancing Queen, Lay All Your Love On Me, Gimme Gimme Gimme a mnohé iné. ABBA si týmto experimentom na svoje konto pripísala revolučný krok v oblasti koncertov a živej hudby.

Tento technologický pokus nám totiž umožňuje uskutočniť podobnú šou akéhokoľvek umelca, ktorý už nie je medzi nami. Len čas ukáže, či toto nové odvetvie hudobného a technologického priemyslu zažije rozmach, alebo pôjde len o jednorázovú záležitosť. Pokiaľ by to však šlo, na koho koncert spomedzi nebohých legiend by si sa šiel pozrieť?

Albumy a produkty od skupiny ABBA si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, abbavoyage.com

Zdroj titulného obrázku: nomisec.com

Komentáre

Odporúčame