Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ego nám pripomína vydanie nového albumu! Na čo sa môžete tešiť?
Ego
Zdroj: Emma.sk
NewsČlánky

Ego nám pripomína vydanie nového albumu! Na čo sa môžete tešiť?

Ego a jeho nový album!

Už sú to dva roky odkedy vydal raper Ego úspešný album Egotron, ktorý si získal srdcia každého z nás. Tento krát sa nám raper pripomína cez svoj Instagram, kde nás pripravuje na vydanie jeho tretieho sólového projektu, ktorý vyjde 21.6. exkluzívne pod Ruka Hore! Na album sa môžete podľa vyjadrení rapera veľmi tešiť, keďže prinesie svoj verný sound a ako rapera dobre poznáme, určite nám predstaví aj nejaký nový flow! O albume nie je pre verejnosť veľa známe, ale určite sa na albume nájdu aj nejaké spolupráce, ktoré budú dotvárať toto umelecké dielo. Aké songy nám ukázal raper na svojich Instagram stories? Poďme sa na to pozrieť!

Ego
Zdroj: https://plus7dni.pluska.sk

Výborný vibe!

Na svojich Instagram Stories nám raper rovno ukázal ukážku songu, kde ho počúva jeho manželka, Petra a jeho dcérka. Zo songu ide krásny letný vibe a my dúfame, že si budete užívať album tak isto ako raperová rodina! Na ďalších Instagram Stories nám Ego oznámil dátum vydania, ktorý je stanovený na 21.6., čiže oficiálny začiatok leta. Podmaní si podľa vás Ego tohtoročné leto? Pôjde o album, ktorý budeme počuť z reproduktorov každého auta? Nezabudnite nám zanechať vaše pocity v komentároch!

Zdroj: EGO IG Stories

Zdroj titulného obrázku: Emma.sk

 

Komentáre

Odporúčame