Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Interpretka roka!
ruka hore awards 2021 interpretka roka tina sima martausová magušinová
Zdroj: lokcabuducnosti.sk, shop.rukahore.sk, eva.pluska.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Interpretka roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpretka roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Interpretka roka! Prinášame ti vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na československé speváčky a muzikantky, ktoré sa uchádzali o ocenenie Interpretka roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Sima

2. Tina

3. Sima Martausová/Sima Magušinová

Sima, Sima, Sima, Sima. Posledné štyri ročníky nad seba naša najpopulárnejšia speváčka v kategórii Interpretka roka nikoho nepustila. Tento rok ju čakala rovnako silná konkurencia, ale jej sa podarilo odolať a udržať si svoju skalopevnú pozíciu na vrchole.

V roku 2021 nám Sima okrem letného hitu Toto Leto predstavila aj svoje nové EP Story, ktoré bolo viac než úspešné. Každý song z projektu dostal aj svoj videoklip a ich zhliadnutia počítame v miliónoch. V EPčku, ktoré pozostáva z piatich piesní dala priestor aj rapperovi Trippovi, s ktorým momentálne jazdí po svojom vypredanom československom turné.

Albumy a aj produkty od Simy si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpretka roka

Na druhé miesto ste posunuli speváčku Tinu, ktorá si od minulého roka polepšila o jednu priečku. Okrem skladby Jedno Ráno sme ju v roku 2021 počuli aj v songoch Maj Sa, Sen, alebo songu Santa Bejby, ktorý vznikol v našej produkcii. Autorka populárnych hitov Si Sám či Príbeh sa už čoraz viac venuje aj živým vystúpeniam, z čoho máme veľkú radosť. Myslíš, že sa jej budúci rok podarí vyliezť ešte o tú jednu priečku vyššie? Všetko záleží iba na Vás a Vašich hlasoch, nechajme sa prekvapiť! 

Albumy a aj produkty od Tiny si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Tretie miesto patrí pesničkárke Sime Martausovej alias Magušinovej, ktorá si v posledných rokoch mimoriadne rozšírila publikum. Môžu za to jej emotívne a precítené skladby o vzťahu k prírode a o láske k životu. Naša najobľúbenejšia folková a akustická interpretka nám v predošlom roku priniesla skladby ako Liptovské srdce, Venuša či Sonety, ktoré si na YouTube získali srdcia viac než 500 tis. poslucháčov

Albumy a aj produkty od Simy Martausovej/Magušinovej si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Interpretka roka

20. Celeste Buckingham

19. Eva Burešová

18. Fejbs

17. Sharlota

16. Lucie Vondráčková

15. Jana Kirschner

14. Mária Čírová

13. Monika Bagárová

12. Emma Lacová

11. Aless

10. Annet X

9. Dara Rolins

8. Ewa Farna

7. Gizka Oňová

6. Luisa

5. Dominika Mirgová

4. Emma Drobná

3. Sima Martausová/Magušinová

2. Tina

1. Sima

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: lokcabuducnosti.sk, shop.rukahore.sk, eva.pluska.sk

Komentáre

Odporúčame