ruka hore awards 2021 detský interprét roka miro jaroš smejko a tanculienka dúhalka
Zdroj: cas.sk, smejkoatanculienka.sk, mynitra.sme.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Detský interprét roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Detský interprét roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Detský interprét roka! Prinášame ti vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na československých spevákov, speváčky a skupiny, ktoré sa uchádzali o ocenenie Detský interprét roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Miro Jaroš

2. Smejko a Tanculienka

3. Dúhalka

Miro Jaroš vďaka vašim hlasom obhájil svoje víťazstvo v tejto kategórii. Z pohľadu sledovanosti na YouTube ide o jedného z najúspešnejších detských slovenských spevákov. Bývalý finalista SuperStar sa tvorbe piesní pre deti venuje už takmer celú dekádu a má za sebou aj viacero turné po celom Slovensku.

Albumy a produkty od Mira Jaroša si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Pomyselnú striebornú medailu môžeme zavesiť na krk hudobnej dvojici Smejko a Tanculienka. Tú tvorí manželský pár Petry a Mareka Kováča, ktorý má za sebou už aj koncertné turné po celom Česku a aj Slovensku. Ich najpopulárnejší klip, teda 7-minútová rozprávka o Vlkovi a Zajačikovi sa vyšplhala už nad 46 miliónov zhliadnutí. Potvrdzujú tým, že hudba pre deti nepochybne patrí medzi najpočúvanejšie žánre na Slovensku

Albumy a produkty od Smejka a Tanculienky si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Na tretie miesto ste posunuli usmievavú, zvedavú a aj odvážnu Dúhalku, ktorá k nám prišla z krajiny za Dúhou. Ako hovorí vo svojom motte, počas počúvania jej tvorby sa spolu budete smiať, spievať, tancovať a aj svet okolo seba spoznávať. Piesne ako Krajina za dúhou či Semafor si na YouTube vypočulo dokopy už viac než 9 miliónov ľudí. Tieto nevídané čísla ju právom radia medzi skupinu najpopulárnejších detských interprétov na Slovensku.

Albumy a produkty od Dúhalky si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Klikaj na tento link a dozvieš sa viac!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Detský interprét roka

20. Lolo Piškót

19. Notový Danny

18. Mici a Mňau

17. Strýko Baltazár

16. Super Tanečník

15. Šašo Fifo a Vierka

14. Čumpelovci

13. Tárajko a Popletajka

12. Hanička a Murko

11. Sníček Hugo

10. Ujo Lubo a Junior

9. Maliny Jam

8. Paci Pac

7. TWiiNS

6. Spievankovo

5. Fíha Tralala

4. Dano Heriban

3. Dúhalka

2. Smejko a Tanculienka

1. Miro Jaroš

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: cas.sk, smejkoatanculienka.sk, mynitra.sme.sk

Komentáre

Odporúčame