Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Matej Zrebný alias Matt vydáva novinku Dobré Pocity! Na čo sa môžete tešiť?
Matej Zrebný
Zdroj: Zrebny
KLIPSK/CZNews

Matej Zrebný alias Matt vydáva novinku Dobré Pocity! Na čo sa môžete tešiť?

Matej Zrebný alias Matt

Už je to zopár mesiacov, čo komik a video creator Matej Zrebný rozšíril svoje portfólio o hudbu. Na scénu prišiel pod prezývkou Matt, pričom v spolupráci s hudobným producentom, Filipianom nám doniesol už 6 songov! Väčšina z týchto songov sa niesla v jemnom EDM štýle, pričom sa Matt snaží svojími songami mieriť na klubové obecenstvo a môžeme povedať, že sa mu darí! Za 8 mesiacov dokázali jeho skladby dosiahnuť viac než 200 tisíc videní! Tento krát nám tento sympatický mladík prináša novinku, ktorá nesie názov „Dobré Pocity“! V akom duchu sa nesie táto skladba a na čo všetko sa môžete tešiť?

Matt
Zdroj: Matt

Leto prichádza a s ním aj letný vibe!

Skladba Dobré Pocity vás zaručene roztancuje! Ako Matt hovorí v svojom songu, každý z nás sa naháňa za dobrými pocitmi a to je presne to, čo očakávame od tohtoročného leta! O Réžiu videoklipu sa tento krát postaral Marco Procházka, pričom o text k piesni sa rozhodol Matt pre spoluprácu s nadanou speváčkou Niou, ktorú môžete poznať z virálnych videí, ktoré táto dvojica vydáva. O produkciu tohto songu sa postaral už skalný Filipian, ktorého hudbu ste už počuli pri viacerých známych interpretoch, ako sú napríklad Majself. Tak čo? Budete mať dobré pocity?

Zdroj: Youtube

Komentáre

Odporúčame