Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Speváčka Madonna ako ufón? Takto si 50 Cent vystrelil zo speváčkiných instagram fotiek!
50 Cent
Zdroj: Texasmonthly.com
NewsČlánky

Speváčka Madonna ako ufón? Takto si 50 Cent vystrelil zo speváčkiných instagram fotiek!

50 Cent a jeho obľuba si vystrelovať z celebrít

To, že 50 Cent miluje humor vieme snáď všetci. Pred pár rokmi sa stalo virálnym práve video na ktorom si  raper robí posmešky zo známeho boxera, Floyda Mayweathera. Na video ponúkol 50 tisíc hocijakej neziskovej organizácii, ak dokáže Floyd Mayweather prečítať jednu stranu z knižky o Harrym Potterovi. V posledných rokoch si 50 Cent takto strieľa z ľudí na sociálnej sieti Instagram, kde prednedávnom prosil fanúšika nech ide na laserové odstránenie tetovania, ktoré vyobrazilo 50 Centa. Nie je potrebné hovoriť, že tetovanie vyzeralo ako výtvor malého dieťaťa. Tento krát sa známy raper pustil do popovej ikony, Madonny, ktorú prirovnal k ufónovi. K akej fotografii sa vyjadril a aké boli reakcie jeho fanúšikov?

50 Cent
Zdroj: CAknowledge.com

Nemiestne fotografie

Raper sa na speváčkinu adresu nevyjadril prvýkrát. Už viackrát jej vyčítal to, že na sociálnu sieť Instagram pridáva nemiestne fotografie, ktoré by v jej veku pridávať nemusela. Tento krát si z jej fotografie spravil srandu a prirovnal ju k ufónovi, kvôli tomu, že na fotografii mala Madonna nasadené okuliare, ktoré sa rokmi stali alfou omegou jej imidžu. Fanúšikovia 50 Centa nenechali na seba dlho čakať a na raperovom poste sa výdatne zasmiali. Aký máte názor na túto situáciu vy? Myslíte si, že fotografie sú nemiestne? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

Zdroj: Instagram

Zdroj titulného obrázku: Texasmonthly.com

Komentáre

Odporúčame