Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Label roka!
ruka hore awards 2021 label roka
Zdroj: youtube.com, dezertmusic.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Label roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Label roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Label roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na hudobné vydavateľstvá a produkčné tímy, ktorým ste dali najviac hlasov v kategórii Label roka. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Milion+

2. DMS Records

3. Dezert Music

Nestáva sa často, aby v jednej z našich kategórií zvíťazilo Česko, v tomto prípade sa ale jednoznačne prikláňame na stranu víťaza. Label Milion+ dlhodobo potvrdzuje svoju silu a drží sa na vrchole hudobných vydavateľstiev v celom Česku a aj Slovensku. Medzi jeho najvýznamnejších členov patria Yzomandias, Nik Tendo, Robin Zoot, Hasan a aj Konex a na konte majú už 40 vydaných projektov. Medzi poslednými produktami Milion+ možno nájsť aj albumy Jsem v pohodě, sem v prdeli či J. EDEN E-GEN.

Na striebornú priečku ste vašimi hlasmi  posunulo vydavateľstvo, ktoré nám počas predošlého kalendárneho roka opäť rozšírilo slovnú zásobu. Stačí len spomenúť slovo „stokahontas“ a všetci dobre vieme, o čo sa jedná. DMS Records v roku 2021 zažiarilo predovšetkým vydaním albumu HUHU, ktorú majú na svedomí zakladatelia labelu, Separ, Dame a aj Smart. Ešte v roku 2013 patrili pod hlavičku Gramo Rokkaz, odvtedy však začali spolupracovať, vytvorili label a zdá sa, že urobili dobre.

Bronzovú priečku si uchmatlo vydavateľstvo Dezert Music, s ktorým si najčastejšie spájame slovenského rappera Kaliho. Pod label si však so sebou zobral už aj speváčku Claudiu a rappové duo Terapia. V predošlom kalendárnom roku sme zaznamenali veľké množstvo singlov a aj videoklipov, ktoré sa umiestňovali na popredných miestach v YouTube trendoch. Songy ako Tankujeme Plnú, Život neni zlý či Jediná sú toho jasným dôkazom. Veríme, že aj album Banán, ktorý Kali vydá už čoskoro, bude mať minimálne rovnaký úspech.

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Label roka

20. Sima

19. 2LBOYZZZ

18. Comebackgang

17. Zrazoo Records

16. WeLoveVerySimple

15. Dogma

14. Hypno808

13. My Beat

12. Bigg Boss

11. Blakkwood Records

10. Moja Records

9. Slnko Records

8. Rýchli Kluci

7. Smola A Hrušky – Audiostatusy

6. Ty Nikdy

5. Fck Them

4. Tvoj Tatko Records

3. Dezert Music

2. DMS Records

1. Milion+

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, dezertmusic.sk

Komentáre

Odporúčame