Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Cover roka!
ruka hore awards 2021 cover roka
Zdroj: shop.rukahore.sk
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Cover roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Cover roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Cover roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na interpretov, interpretky a skupiny, ktorých projekty mali za predošlý kalendárny rok najlepšie covery a dizajn. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. DMS – HUHU

2. Pil C – Odsúdení na úspech

3. Kontrafakt – KF ako Rolls

Víťazmi sa stali Separ, Dame a Smart alias DMS vďaka coveru k albumu HUHU. Z chalanov sa na fotke stali metalové hviezdy, pričom tento žáner počujeme aj v druhej polovici songu Tanečná pesnička, ktorý bol prvou ochutnávkou tohto podareného projektu. Chalani zároveň obhájili svoje vlaňajšie prvenstvo v celkovom počte víťazstiev v rámci celých Ruka Hore Awards. 10. júna svoj najnovší štúdiový album pokrstia v bratislavskej Refinery Gallery, kde zároveň vystúpia so svojou novou šou! Máš už svoj lístok? 

Na druhé miesto ste vašimi hlasmi posunuli Pil C-ho projekt Odsúdení na úspech, ktorý patril v rámci celej ankety medzi najnominovanejšie. Rodák z Partizánskeho sa rozhodol pre jednoduchý čiernobiely dizajn, na ktorom si obliekol oblek, rovnako ako v klipe ku skladbe Chrome Hearts Freestyle. Rapper svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí adresoval prosbu, ktorou ich hneď po vydaní v decembri žiadal, aby si nové piesne púšťali aj na verejných miestach. Vyzerá to tak, že uspel, strieborná priečka je v takejto konkurencii mimoriadny úspech.

Najlepšia trojica snáď ani nemôže byť doplnená inak, keďže Kontrafakt, DMS a Pil C svoje projekty vydali v rovnakom období. V tom čase šlo aj o albumy, ktoré sa predbiehali v číslach na streamovacích službách a v predajoch na našom Ruka Hore shope. Rytmus, Ego a Anys šli po stopách Pil C-ho a čiernobiely cover projektu KF ako Rolls ich zobrazuje v luxusnom aute. Táto trojica albumov medzi sebou bojovala v rámci viacerých kategórií. V nasledujúcich článkoch venovaných Ruka Hore Awards sa k nim ešte vrátime.

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Cover roka

20. Bitman – Had

19. I.M.T. Smile – Srdce, Rozum, Blvd

18. Horkýže Slíže – Alibaba a 40 krátkych songov 2

17. H16 – Lockdown Music

16. Majself – Porcelán

15. Radikal Chef – Slovenský Hollywood

14. Šorty – Sám Sebou

13. Samey – Anarchia

12. Yzomandias – Prozyum (Director’s Cut)

11. Momo – MXI

10. Nik Tendo – Jsem v pohodě, sem v prdeli

9. Karel Gott – Karel

8. Viktor Sheen – Příběhy a sny

7. Cico Band & René Rendy – Kelovačky

6. Kali – Život neni zlý

5. Sima – Story

4. Nerieš – 311

3. Kontrafakt – Kf ako Rolls

2. Pil C – Odsúdení na úspech

1. DMS – HUHU

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk

Komentáre

Odporúčame